Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Klampenborg

Du har søgt efter boliger i Klampenborg. Mere info om lejeboliger i Klampenborg .
Du har søgt efter boliger i Klampenborg. Mere info om lejeboliger i Klampenborg .

Værd at vide når du søger lejebolig i Klampenborg

Klampenborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Klampenborg ligger ud til Øresund og har dermed en lang kystlinje, hvor Kystvejen løber langs. Klampenborgs befolkningstilvækst skete som mange andre dele af Storkøbenhavn først rigtigt da jernbanen kom til byen i 1864, da det gjorde det muligt for beboere i Hovedstaden at have sommerresidens i Klampenborg. I Klampenborg finder man blandt andet Bellevue Strand, Bellevue Teatret mens Dyrehavsbakken ligger lige op til byen.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Klampenborg ligger nord for København ud til Øresund, mellem Taarbæk og Skovshoved.

 

Find lejebolig i Klampenborg

Leder du efter en lejebolig i Klampenborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Klampenborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Klampenborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Klampenborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Klampenborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Klampenborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Klampenborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Klampenborg?

I Klampenborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Klampenborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Klampenborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Klampenborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Klampenborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Klampenborg ?

Prisen på en lejebolig i Klampenborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Klampenborg.