Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgning

Lejeboliger i Søborg

Du har søgt efter boliger i Søborg. Mere info om lejeboliger i Søborg .
Du har søgt efter boliger i Søborg. Mere info om lejeboliger i Søborg .

Værd at vide når du søger lejebolig i Søborg

Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.

 

Find lejebolig i Søborg

Leder du efter en lejebolig i Søborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Søborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Søborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Søborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Søborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Søborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Søborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Søborg?

I Søborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Søborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Søborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Søborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Søborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Søborg ?

Prisen på en lejebolig i Søborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Søborg.