Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Valby

Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter lejeboliger til leje i følgende byer: Valby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Her får du overblik over lejeboliger i Valby. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Valby. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. En bolig i Valby er et oplagt valg for dig, der gerne vil bo i omegn af København og er på udkig efter en billig bolig. Valby har fine transportforbindelser til indre by, men har også sit eget byliv med Spinderiet, Valbyparken og Søndermarken.

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.