Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelse til leje i Måløv

Find værelse til leje i Måløv på listen med ledige værelser til leje i Måløv herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje i Måløv og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Måløv. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Værelser i Måløv. Mere info om værelse til leje i Måløv.
Du har søgt efter Værelser i Måløv. Mere info om værelse til leje i Måløv.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Måløv. Klik her for at læse mere

Find værelse til leje i Måløv på listen med ledige værelser til leje i Måløv herunder. Vi har et kæmpe udvalg af værelser til leje i Måløv og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Måløv. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger værelse i Måløv

Måløv er en forstad til København. Størstedelen af byområdet ligger i Ballerup kommune, men knap 1.500 af byens 8.600 indbyggere bor i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er den ældste by i Ballerup Kommune, og der fundet beviser på, at der har boet mennesker i området siden oldtiden. Måløv Kirke blev opført af Absalons fætter Sune Ebbesen omkring år 1150, hvor byen blev udbygget omkring. Måløv helt indtil 1950’erne af en beskeden størrelse, men voksede dog i kraft af sin placering tæt på København, som gjorde at flere virksomheder valgte at bosætte sig i byen. Det skabte arbejdspladser og sammen med S-togsstationen var grundlaget for Måløvs vækst skabt. I dag er Måløv præget af villakvarter samt industri i udkanten af byen.

Måløv havde i 2006 8.681 indbyggere. Størstedelen af byen ligger i Ballerup Kommune, dog ligger en del af byen i den tilstødende Furesø Kommune. Måløv er vokset sammen med Smørumnedre til at udgøre et byområde. Hovedgaden er Måløv Byvej, hvor Måløv Station ligger.

 

Ledige værelse til leje i Måløv på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Måløv, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Måløv. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Måløv . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Måløv herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Måløv end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Måløv

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Måløv. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Måløv der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Måløv?

I Måløv finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Måløv ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Måløv kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Måløv ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Måløv.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Måløv ?

Prisen på en lejebolig i Måløv afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Måløv.