Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Nibe

Du har søgt efter Værelser i Nibe. Mere info om værelser til leje i Nibe.
Du har søgt efter Værelser i Nibe. Mere info om værelser til leje i Nibe.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Nibe. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Nibe

Nibe er en by i Aalborg Kommune med knap 5.000 indbyggere, der er beliggende i Himmerland. Den ligger ca. halvvejs mellem Aalborg og Løgstør. Byens historie går helt tilbage til 1300-tallet, men blev først en by af større betydningen i 1500-tallet, efter at sildefiskeriet fik en større betydning, og Aalborgområdet fik monopol på handel med saltede sild. Igennem flere århundreder var byen kraftigt afhængig af sildefiskeriet, og sildens betydning for byen er også afspejlet i byens købstadsvåben. Senere blev Nibe en stationsby, men er det ikke længere. I dag er byen mest kendt for sin årligt tilbagevendende musikfestival Nibe Festival, der i folkemunde er kendt som ”Den Lille Fede” og i de senere år har tiltrukket store navne som Katy Perry, Nephew og Bloodhound Gang.

Nibe havde i 2011 4.987 indbyggere. Nibe er beliggende i Aalborg Kommune cirka 21 kilometer fra Aalborg og 26 kilometer fra Løgstør. Nibe ligger ud til Limfjorden ved Sebber Sund. De største veje er Aalborgvej, Løgstørvej samt Nørregade.

 

Ledige værelse til leje i Nibe på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Nibe, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Nibe. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Nibe . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Nibe herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Nibe end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Nibe

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Nibe. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nibe der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Nibe?

I Nibe finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Nibe ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nibe kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Nibe ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Nibe.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Nibe ?

Prisen på en lejebolig i Nibe afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Nibe.