Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Svenstrup J

Du har søgt efter Værelser i Svenstrup J. Mere info om værelser til leje i Svenstrup J.
Du har søgt efter Værelser i Svenstrup J. Mere info om værelser til leje i Svenstrup J.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Svenstrup J. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Svenstrup J

Svenstrup ligger i Aalborg Kommune og er en stationsby med flere afgange til Aalborg i timen. Svenstrup er efterhånden blevet en satellitby til Aalborg og ligger lige umiddelbart syd for Skalborg. Den er med tiden vokset sammen med nabobyen Godthåb, der nu udgør et byområde. Byen daterer helt tilbage til 1200-tallet, hvor Svenstrup Kirke menes at være grundlagt. I middelalderen udgjorde Svenstrup slagmarken for Skipper Clements oprør mod adelen, hvilket også er grunden til, at der ved Svenstrup Kirke er opført en mindesten for Skipper Clement. I dag er Svenstrup vokset til at være en hyggelig by med mange butikker, spisesteder og skoler, især på grund af jernbanen. Der er desuden en del industri i udkanten af byen, hvor bl.a. Tulip og Arla har fabrikker.

Svenstrup havde i 2011 6.751 indbyggere og ligger i Aalborg Kommune. Svenstrup ligger ca. 10 kilometer fra Aalborg Centrum. De største veje er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum, samt Godthåbsvej.

 

Ledige værelse til leje i Svenstrup J på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Svenstrup J, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Svenstrup J. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Svenstrup J . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Svenstrup J herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Svenstrup J end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Svenstrup J

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Svenstrup J. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Svenstrup J der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Svenstrup J?

I Svenstrup J finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Svenstrup J ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svenstrup J kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Svenstrup J ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Svenstrup J.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Svenstrup J ?

Prisen på en lejebolig i Svenstrup J afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Svenstrup J.