Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Støvring

Du har søgt efter Værelser i Støvring. Mere info om værelser til leje i Støvring.
Du har søgt efter Værelser i Støvring. Mere info om værelser til leje i Støvring.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Støvring. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Støvring

Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.

 

Ledige værelse til leje i Støvring på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Støvring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Støvring. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Støvring . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Støvring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Støvring end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Støvring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Støvring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Støvring der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Støvring?

I Støvring finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Støvring ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Støvring kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Støvring ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Støvring.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Støvring ?

Prisen på en lejebolig i Støvring afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Støvring.