Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Kalundborg

Du har søgt efter Værelser i Kalundborg. Mere info om værelser til leje i Kalundborg.
Du har søgt efter Værelser i Kalundborg. Mere info om værelser til leje i Kalundborg.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Kalundborg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Kalundborg

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Ledige værelse til leje i Kalundborg på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Kalundborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Kalundborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Kalundborg . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Kalundborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Kalundborg end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Kalundborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Kalundborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Kalundborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kalundborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Kalundborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Kalundborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Kalundborg ?

Prisen på en lejebolig i Kalundborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Kalundborg.