Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Rødby

Du har søgt efter Værelser i Rødby. Mere info om værelser til leje i Rødby.
Du har søgt efter Værelser i Rødby. Mere info om værelser til leje i Rødby.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Værelse, som sendes ud til de relevante udlejere i Rødby. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger værelse i Rødby

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Ledige værelse til leje i Rødby på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Rødby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Rødby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Rødby . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Rødby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Rødby end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Rødby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Rødby?

I Rødby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Rødby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Rødby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Rødby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Rødby ?

Prisen på en lejebolig i Rødby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Rødby.