Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Værelser til leje i Roskilde

Du har søgt efter Værelser i Roskilde. Mere info om værelser til leje i Roskilde.
Du har søgt efter Værelser i Roskilde. Mere info om værelser til leje i Roskilde.

Find ledige værelser i Roskilde. Søger du værelse i Roskilde, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Roskilde end værelser, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Roskilde har du bopæl i en skøn storby med både grønne områder og et rigt byliv med et væld af kulturtilbud. 


Værd at vide når du søger værelse i Roskilde

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

 

Ledige værelse til leje i Roskilde på Voreslejebolig.dk

Søger du værelse til leje i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige værelser til leje i Roskilde. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige værelser i Roskilde . Du kan se de aktuelle værelser til leje i Roskilde herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Roskilde end værelse, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye værelser til leje i Roskilde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste værelser i Roskilde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Roskilde der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Roskilde?

I Roskilde finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Roskilde ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Roskilde kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Roskilde ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Roskilde.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Roskilde ?

Prisen på en lejebolig i Roskilde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Roskilde.