Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Århus C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 1024510
  • Hus
  • 93 m2
  • 2
  • 13.500 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lækker istandsat 3 værelses helt centralt i Aarhus

Med en beliggenhed på [xxxxx] i Aarhus, men med en placering i modsatte retning, mod Fiskergade, finder man ikke en lejlighed meget mere central og alligevel med rolig beliggenhed, som denne.
Lejligheden er netop istandsat med opgradering af køkken, entré og bad, hvor der er lagt vægt på eksklusivitet i detaljen på en helt særlig vis.
Både elevator og trappe fører fra den interne gård i bygningen til 3. sal, hvor lejligheden findes. En særlig udvendig bro fører fra trappetårnet til lejligheden.
Der er indgang via entré med adgang til badeværelse og køkken. Her kan overtøj og sko gemmes bag en nyligt opsat skydedør. Der er lagt smukke marmorerede klinker på gulvet, som flydende fortsætter i badeværelset og indirekte lys i det nedsænkede loft, som giver et hyggeligt lys til rummet.
Badeværelset har ligeledes indirekte lys i loftet, de smukke marmorerede klinker på gulv og i bruseniche, armaturer mv. belagt i guld og en helt fantastisk dekorativ vask i natursten. Der er etablerede hvide skabselementer med lækker hvid bordplade, som bl.a. skjuler den integrerede vaskemaskine.
Køkkenet ligger i forlængelse af lejlighedens stue. Indretningen med køkken i indhakket fra entréen, gør det nemt at indrette stuen med spiseafdeling og Tv-stue separeret. Et stort vinduesparti som udgør hele den ene væg i stuen giver et skønt, naturligt, lys til lejligheden. Herfra er der udgang til en meget stor overdækket terrasse med til bl.a. den berømte regnbue på Aaros og kig ned gemnem Fiskergade mod havnen.
Selve køkkenet er nyetableret i samme stil som elementerne i badeværelset. Hvide elementer med lækker hvid bordplade, forgyldt vask og armatur, smukke marmorerede klinker på væggen og derudover integrerede hårde hvidevarer. Køkkenet har fået indlagt indirekte lys under skabene og der er desuden etableret skabe helt fra gulv til loft for at udnytte pladsen mest muligt.
Derudover har lejligheden 2 gode værelser, hvoraf det ene er med skab og udgang til samme terrasse som fra stuen.
Lejligheden udlejes snarest.
Depositum: 3 måneders leje
Udover huslejen betales a conto varme og vand samt TV/internet og el direkte til forsyningsvirksomhederne.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info.