Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Knebel

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 19 kr. for de første 2 dage og herefter 190 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 760137
  • Hus
  • 381 m2
  • 9
  • 30.000 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 19 kr. for de første 2 dage og herefter 190 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Luksuriøs storvilla med poolområde ved Knebel Vig

Stor og rummelig luksus-villa med panoramaudsigt over Knebel Vig udlejes fuldt møbleret. Villaen, som er på hele 381 kvm., indeholdender ud over de store fællesarealer også 9 soveværelser, stor hems samt swimmingpool, spabad og sauna.
Villaens mange kvadratmeter fordeler sig i 2 plan.
Stueplanet indeholder et større bryggers med vaskefaciliteter og skabsplads. Her er adgang til det ene af villaens i alt 4 badeværelser, som alle er med brus og gulvvarme, samt til en længere fordelingsgang, der munder ud i det store køkken/alrum i den ene ende og pool-afdeling i den anden. Fordelingsgangen giver adgang til 4 soveværelser som alle har dobbeltsenge og skabsplads samt et badeværelse.
Køkken/alrummet er udstyret med spiseafdeling til 21 personer og en hyggekrog med sofaarrangement og TV. Køkkenet indeholder køkkenudstyr og service til 21 personer, ligesom det er udstyret med hele 2 komfurer, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, 2 kaffemaskiner samt et ekstra stort køleskab, så der er mulighed for at lave mad til den store familie. Fra rummet er der adgang til en flisebelagt terrasse med havemøbler og grill.
Fra køkken/alrummet leder en trappe til 1. sal, hvor der findes en hyggelig opholdsstue med TV og udgang til balcon med frit udsyn over Knebel Vig. Derudover findes der på 1. salen 5 soveværelser, hvoraf de to er med egen balcon, endnu et badeværelse samt stor hems indrettet med ekstra sengeplads. På denne etage er der ligeledes mulighed for at sætte sig på en balcon over poolområdet.
Det 70 m2 store poolrum i stueplan har en 30 kvm. stor pool, spabad til 3-4 personer og adgang til både sauna og badeværelse. Der er god udenomsplads i rummet, ligesom der er direkte udgang til haven herfra.
Huset har integreret Sonas-system, således der kan afspilles musik direkte fra mobilen i hele huset.
Villaen er beliggende på en stor, nem grund med både petanquebane, gynger, sandkasse og bålplads. Der er derudover en hyggelig havepavillon, skur og overdækket terrasse.
Huset ligger tæt på stranden og her er mange gåture lige i området. Mols Bjerge er kendt for at levere smuk natur og det ses tydeligt fra huset.
Huset udlejes fra 1. januar 2019 for en nærmere aftalt periode.
Der betales udover husleje for eget forbrug.