Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Huse til leje i Støvring

Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Støvring.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Huse til leje i følgende byer: Støvring.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger hus i Støvring

Støvring er den største by i Rebild Kommune med knap 7.000 indbyggere. Det er en stationsby med afgange direkte til Aalborg. På grund af sin placering tæt ved E45-motorvejen samt kommunens velvilje oplevet en kraftig stigning i industriområdet i Støvring Syd, hvor flere mellemstore virksomheder har hovedsæde. Den store industrialisering i nyere tid har skabt en masse arbejdspladser, hvilket også har tiltrukket mange familier til byen, hvorfor byen som helhed har gennemgået en stor udvikling med mange nye bebyggelser samt en lang række detailbutikker er åbnet i byen. Derfor har byen også oplevet en kraftig stigning i huspriserne. Udover de mange detailbutikker der er åbnet i byen har Støvring også et gymnasium, Støvring Gymnasium.

Støvring havde i 2011 6.927 indbyggere. Byen ligger nær Rold Skov og har en afkørsel til E45-motorvejen. Støvring ligger cirka 20 kilometer fra Aalborg Centrum. Den største vej i byen er Hobrovej, der starter i Aalborg Centrum.

 

Find hus til leje i Støvring på voreslejebolig.dk

Søger du hus til leje i Støvring, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige huse til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige huse  i Støvring . Du kan se de aktuelle huse til leje i Støvring herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Støvring end hus, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye huse til leje i Støvring

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Støvring. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Støvring der matcher dine søgekriterier.