Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lejligheder til leje i Brøndby

Find ledige lejligheder i Brøndby på listen herunder med lejligheder til leje i Brøndby. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Brøndby, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Brøndby er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Brøndby nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Brøndby.

Lav en boligagent for din nye lejlighed her

273 boliger fundet

Hvad er en lejlighed?

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

Som lejer i en lejlighed har du ret til at bebo lejligheden og bruge faciliteter i ejendommen som fx loftsrum og gårdhave. Du er ansvarlig for at holde lejligheden i rimelig stand, og betale husleje til tiden.

Nogle af de mest almindelige typer er en-værelses lejligheder, to-værelses lejligheder og tre-værelses lejligheder. Der findes også større lejligheder, såsom fire-værelses lejligheder, fem-værelses lejligheder og helt op til seks-værelses lejligheder eller mere.

Lejlighed i Brøndby

Hvis du søger en lejlighed i Brøndby, bør du starte din lejlighedsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejlighed i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejlighed i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en ny lejlighed i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejlighed i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Brøndby, lejebolig i Brøndby, lejlighed i Brøndby, værelse i Brøndby, lejelejlighed i Brøndby, hus i Brøndby, studiebolig i Brøndby, villa i Brøndby, rækkehus i Brøndby, roommate i Brøndby eller roomie i Brøndby.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejlighed i Brøndby

Har du brug for hjælp til at finde en lejlighed i Brøndby? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, lejebolig eller lejeboliger i Brøndby. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejlighed i Brøndby!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal lejligheden være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Brøndby skal beliggenheden være - skal lejligheden ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lejligheden ligge på? Skal lejligheden ligge i naturskønne omgivelser? Skal lejligheden ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejlighed i Brøndby

Der er mange gode hjemmesider med ledige lejligheder til leje, hvor du kan søge efter lejligheder i Brøndby.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Brøndby. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Brøndby, kan du gøre det via disse links: Bolig i Brøndby, lejebolig i Brøndby, lejlighed i Brøndby, værelse i Brøndby, lejelejlighed i Brøndby, hus i Brøndby, studiebolig i Brøndby, villa i Brøndby, rækkehus i Brøndby, roomie i Brøndby, boliger i Brøndby, lejeboliger i Brøndby, lejligheder i Brøndby, værelser i Brøndby, lejelejligheder i Brøndby, studieboliger i Brøndby, villaer i Brøndby, rækkehuse i Brøndby, huse i Brøndby, bolig til leje i Brøndby, lejlighed til leje i Brøndby, værelse til leje i Brøndby, hus til leje i Brøndby, villa til leje i Brøndby, rækkehus til leje i Brøndby, studiebolig til leje i Brøndby, boliger til leje i Brøndby, lejligheder til leje i Brøndby, værelser til leje i Brøndby, huse til leje i Brøndby, villaer til leje i Brøndby, rækkehuse til leje i Brøndby, studieboliger til leje i Brøndby, ledige boliger i Brøndby, ledige lejeboliger i Brøndby, ledige lejligheder i Brøndby, ledige værelser i Brøndby, ledige lejelejligheder i Brøndby, ledige studieboliger i Brøndby, ledige villaer i Brøndby, ledige rækkehuse i Brøndby, boligportal Brøndby, boligportalen Brøndby, roommate i Brøndby og ledige huse i Brøndby.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en lejlighed i Brøndby, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje lejligheden. Du kan også bede om at få en fremvisning af lejligheden, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejlighed i Brøndby, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i lejligheden, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lejligheden eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en bank uden for dit eget land.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en person, som du ikke har mødt fysisk.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejlighed.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har fået lejligheden fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye lejlighed. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejligheder i Brøndby

Hvis du søger lejligheder i Brøndby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilke type lejligheder i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Brøndby, lejeboliger i Brøndby, lejligheder i Brøndby, værelser i Brøndby, lejelejligheder i Brøndby, studieboliger i Brøndby, villaer i Brøndby, rækkehuse i Brøndby eller huse i Brøndby.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejligheder til leje i Brøndby

Hvis du søger lejligheder til leje i Brøndby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder til leje i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder til leje i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder til leje i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejligheder til leje i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder til leje i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Brøndby, lejligheder til leje i Brøndby, værelser til leje i Brøndby, huse til leje i Brøndby, villaer til leje i Brøndby, rækkehuse til leje i Brøndby eller studieboliger til leje i Brøndby.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejlighed til leje i Brøndby

Hvis du søger en lejlighed til leje i Brøndby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny lejlighed til leje i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en lejlighed til leje i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejlighed til leje i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer lejlighed til leje i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Brøndby, lejlighed til leje i Brøndby, værelse til leje i Brøndby, hus til leje i Brøndby, villa til leje i Brøndby, rækkehus til leje i Brøndby eller studiebolig til leje i Brøndby.

Ledige lejligheder i Brøndby

Hvis du søger ledige lejligheder i Brøndby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejligheder i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejligheder i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter ledige lejligheder i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejligheder i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejligheder i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Brøndby, ledige lejeboliger i Brøndby, ledige lejligheder i Brøndby, ledige værelser i Brøndby, ledige lejelejligheder i Brøndby, ledige studieboliger i Brøndby, ledige villaer i Brøndby, ledige rækkehuse i Brøndby eller ledige huse i Brøndby.

Lejelejlighed i Brøndby

Hvis du søger lejelejlighed i Brøndby, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejelejlighed i Brøndby ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejelejlighed i Brøndby til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejelejlighed i Brøndby, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejelejlighed i Brøndby, du præcist søger. Der findes alle typer lejelejligheder i Brøndby, og du kan med fordel anvende os, når du søger lejelejlighed i Brøndby.

Vi har stort set alle typer lejelejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

Veje med ledige lejeboliger i Brøndby
Information om kommunen