Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Lejligheder til leje i Odense NV

Find ledige lejligheder i Odense NV på listen herunder med lejligheder til leje i Odense NV. Vi har samlet næsten alle lejligheder i Odense NV, så hvis du leder efter en lejlighed til leje i Odense NV er du kommet til det rigtige sted. Find en lejelejlighed i Odense NV nu. God fornøjelse. Mere info om lejligheder til leje i Odense NV.

Lav en boligagent for din nye lejlighed her

788 boliger fundet

Hvad er en lejlighed?

En lejlighed er en privat bolig i en etageejendom. Det kan være et godt valg at leje en lejlighed, hvis du ønsker at være tæt på byen og have adgang til offentlig transport. Det er også et godt sted at bo, hvis du ønsker at bo tæt på andre mennesker.

Det er ofte billigere at bo i lejlighed end i hus, men det har også nogle ulemper. For eksempel er der ofte begrænsninger på, hvor meget du kan ændre på din lejlighed. Derudover er der ofte begrænsninger på, hvor meget støj du kan lave.

Som lejer i en lejlighed har du ret til at bebo lejligheden og bruge faciliteter i ejendommen som fx loftsrum og gårdhave. Du er ansvarlig for at holde lejligheden i rimelig stand, og betale husleje til tiden.

Nogle af de mest almindelige typer er en-værelses lejligheder, to-værelses lejligheder og tre-værelses lejligheder. Der findes også større lejligheder, såsom fire-værelses lejligheder, fem-værelses lejligheder og helt op til seks-værelses lejligheder eller mere.

Lejlighed i Odense NV

Hvis du søger en lejlighed i Odense NV, bør du starte din lejlighedsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejlighed i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejlighed i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en ny lejlighed i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type lejlighed i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, hus i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV, roommate i Odense NV eller roomie i Odense NV.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du en lejlighed i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde en lejlighed i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, lejebolig eller lejeboliger i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejlighed i Odense NV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal lejligheden være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal lejligheden ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal lejligheden ligge på? Skal lejligheden ligge i naturskønne omgivelser? Skal lejligheden ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejlighed i Odense NV

Der er mange gode hjemmesider med ledige lejligheder til leje, hvor du kan søge efter lejligheder i Odense NV.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links:ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejlighed til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejligheder på voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense NV. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Odense NV, kan du gøre det via disse links: Bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, hus i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV, roomie i Odense NV, boliger i Odense NV, lejeboliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, lejelejligheder i Odense NV, studieboliger i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV, huse i Odense NV, bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV, studiebolig til leje i Odense NV, boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV, studieboliger til leje i Odense NV, ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV, boligportal Odense NV, boligportalen Odense NV, roommate i Odense NV og ledige huse i Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en lejlighed i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje lejligheden. Du kan også bede om at få en fremvisning af lejligheden, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejlighed i Odense NV, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i lejligheden, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på lejligheden eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en bank uden for dit eget land.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden til en person, som du ikke har mødt fysisk.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejlighed.
- Overfør aldrig depositum/husleje for lejligheden, før du har fået lejligheden fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye lejlighed. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Lejligheder i Odense NV

Hvis du søger lejligheder i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilke type lejligheder i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Odense NV, lejeboliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, lejelejligheder i Odense NV, studieboliger i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV eller huse i Odense NV.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejligheder til leje i Odense NV

Hvis du søger lejligheder til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye lejligheder til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter lejligheder til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejligheder til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejligheder til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejligheder til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV eller studieboliger til leje i Odense NV.

Vi har stort set alle typer lejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Lejlighed til leje i Odense NV

Hvis du søger en lejlighed til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en ny lejlighed til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejlighed til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter en lejlighed til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejlighed til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejlighed til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV eller studiebolig til leje i Odense NV.

Ledige lejligheder i Odense NV

Hvis du søger ledige lejligheder i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige lejligheder i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige lejligheder i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter ledige lejligheder i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige lejligheder i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer ledige lejligheder i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV eller ledige huse i Odense NV.

Lejelejlighed i Odense NV

Hvis du søger lejelejlighed i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejelejlighed i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en lejelejlighed i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejlighederne, så du ser de mest relevante lejligheder først.

Når du leder efter lejelejlighed i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på lejlighedsmarkedet og hvilken type lejelejlighed i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer lejelejligheder i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, når du søger lejelejlighed i Odense NV.

Vi har stort set alle typer lejelejligheder: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værd at vide når du søger lejlighed til leje i Odense NV

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Boligsøgning i Odense NV?

I Odense NV er efterspørgslen ikke på samme niveau som tættere i Odense centrum, derfor er priserne på boliger og huslejen på værelser ikke på et astronomisk niveau. Med en adresse i 5210 Odense NV ser man også lave ejerudgifter. Hvis man altid har gået og drømt om en villa eller et rækkehus, er der altså god sandsynlighed for det i enten Tarup, Korup eller et andet sted i bydelen.

Men om end man er til salg eller leje kan der altså findes areal og m2 til enhver familie eller single i Odense NV.

Vigtige steder i Odense NV?

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige lejeboliger i Odense NV
Information om kommunen