Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Værelser til leje i Odense NV

Find et værelse til leje i Odense NV på listen herunder med værelser til leje i Odense NV. Vi har samlet næsten alle værelser i Odense NV, så hvis du leder efter et værelse i Odense NV, er du kommet til det rigtige sted. Find din roomie, roommate eller studiebolig her. God fornøjelse. Mere info om værelser til leje i Odense NV.

Lav en boligagent for dit nye værelse her

2 boliger fundet

Hvad er et værelse til leje?

Et værelse til leje er et værelse, der lejes ud – typisk i form af fremleje. Det kan være et værelse i en lejlighed eller hus, eller i en ejendom der udelukkende har værelser som fx et kollegium eller en lejlighed indrettet til klubværelser. Udlejning af værelser er ofte tidsbegrænset, og du vil typisk fremleje et værelse til leje for en bestemt periode, som kan være fra et par dage til flere måneder.

Når du lejer et værelse, skal du typisk betale et depositum og en månedlig leje. Depositummet er en sikkerhed for ejeren, hvis du ikke betaler din leje. Du skal også sørge for at betale for alle dine omkostninger, herunder vand, el, gas og andre tjenester.

Når du bor til leje i et værelse, skal du også sørge for at overholde alle regler og love, der gælder for lejemålet. Det kan være regler om støj, rengøring og andre forhold. Det er også vigtigt, at du overholder specifikke regler, der gælder for din leje af værelset, såsom at holde værelset rent og ryddeligt.

Værelser til leje i Odense NV

Hvis du søger værelser til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV eller studieboliger til leje i Odense NV.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Guide: Sådan finder du et værelse i Odense NV

Har du brug for hjælp til at finde et værelse i Odense NV? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en ny bolig, boliger, lejebolig eller lejeboliger i Odense NV. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde det perfekte værelse i Odense NV!

Hvis du vil lave en helt generel søgning i hele landet, kan du trykke på disse links: Lejebolig, lejeboliger, lejelejligheder, boligportal, boligportalen, hus til leje, rækkehus til leje, lejlighed til leje, værelse til leje, huse til leje, rækkehuse til lejelejligheder til leje.

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har. Hvor mange m2 skal værelset være? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Odense NV skal beliggenheden være - skal værelset ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal værelset være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal værelset ligge på? skal værelset ligge i naturskønne omgivelser? Skal værelset ligge tæt på strand?

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter et værelse i Odense NV

Der er mange gode hjemmesider med ledige værelser til leje, hvor du kan søge efter værelser i Odense NV.

Husk at du altid kan søge efter andre typer via disse links: ledige værelser, værelse til leje, lejligheder, villa, villaer, villaer til leje, huse til leje, hus til leje, ledige huse, rækkehus til leje og rækkehuse til leje - med eller uden kælder.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde det bedste ledige værelse til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer værelser på Voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Odense NV. Vi har alle kommuner med og dækker hele Danmark.

Hvis du vil søge efter bestemte lejeboliger i Odense NV, kan du gøre det via disse links:  Bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, hus i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV, roomie i Odense NV, boliger i Odense NV, lejeboliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, lejelejligheder i Odense NV, studieboliger i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV, huse i Odense NV, bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV, studiebolig til leje i Odense NV, boliger til leje i Odense NV, lejligheder til leje i Odense NV, værelser til leje i Odense NV, huse til leje i Odense NV, villaer til leje i Odense NV, rækkehuse til leje i Odense NV, studieboliger til leje i Odense NV, ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV, boligportal Odense NV, boligportalen Odense NV, roommate i Odense NV og ledige huse i Odense NV.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet et værelse i Odense NV, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje værelset. Du kan også bede om at få en fremvisning af værelset, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet dit nye værelse i Odense NV, skal du underskrive en lejekontrakt med udlejeren. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis lejeren selv er lejer i værelset, er det ikke sikkert, at han må fremleje det til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje værelset. Hvis udlejeren vil udleje et værelse, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på værelset eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold:

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje det pågældende værelse.

- Overfør aldrig depositum/husleje for værelset, før du har fået værelset fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i dit nye værelse. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Værelse i Odense NV

Hvis du søger et værelse i Odense NV, bør du starte din værelsesøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find dit nye værelse i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et bestemt type værelse i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et nyt værelse i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilket type værelse i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  bolig i Odense NV, lejebolig i Odense NV, lejlighed i Odense NV, værelse i Odense NV, lejelejlighed i Odense NV, studiebolig i Odense NV, villa i Odense NV, rækkehus i Odense NV eller hus i Odense NV.

Vi har stort set alle typer værelser: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig værelseleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelser i Odense NV

Hvis du søger værelser i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find nye værelser i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter værelser i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter værelser i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke type værelser i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger boliger i Odense NV, lejeboliger i Odense NV, lejligheder i Odense NV, værelser i Odense NV, lejelejligheder i Odense NV, studieboliger i Odense NV, villaer i Odense NV, rækkehuse i Odense NV eller huse i Odense NV.

Vi har stort set alle typer boliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Værelse til leje i Odense NV

Hvis du søger et værelse til leje i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find et nyt værelse til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter et værelse til leje i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter et værelse til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type værelse til leje i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer værelser til leje i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger bolig til leje i Odense NV, lejlighed til leje i Odense NV, værelse til leje i Odense NV, hus til leje i Odense NV, villa til leje i Odense NV, rækkehus til leje i Odense NV eller studiebolig til leje i Odense NV.

Ledige værelser i Odense NV

Hvis du søger ledige værelser i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find ledige værelser i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter ledige værelser i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere værelserne, så du ser de mest relevante værelser først.

Når du leder efter ledige værelser i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilke ledige værelser i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer ledige værelser i Odense NV, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger  ledige boliger i Odense NV, ledige lejeboliger i Odense NV, ledige lejligheder i Odense NV, ledige værelser i Odense NV, ledige lejelejligheder i Odense NV, ledige studieboliger i Odense NV, ledige villaer i Odense NV, ledige rækkehuse i Odense NV eller ledige huse i Odense NV.

Studiebolig i Odense NV

Hvis du søger en studiebolig i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find en studiebolig til leje i Odense NV ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter stuieboliger i Odense NV til en bestemt pris, kan du bruge søgefilteret til at sortere studieboligerne, så du ser de mest relevante studieboliger først.

Når du leder efter en studiebolig til leje i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type studiebolig i Odense NV, du præcist søger. Der findes alle typer bolig i Odense NV, og du kan med fordel anvende os når du søger studiebolig i Odense NV.

Roomie i Odense NV

Hvis du søger en roomie i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Odense NV der søger roomies ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roomie i Odense NV, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Odense NV.

Når du leder efter en roomie i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roomie i Odense NV, du præcist søger.

Find en roommate i Odense NV

Hvis du søger en roommate i Odense NV, bør du starte din boligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find udlejere i Odense NV der søger roommates ved at kigge på listen oven for. Hvis du selv leder efter en roommate i Odense NV, så klik her for at se boligsøgere der søger værelse til leje i Odense NV.

Når du leder efter en roommate i Odense NV, er det vigtigt at være skarp på boligmarkedet og hvilken type roommate i Odense NV, du præcist søger.

 

Værd at vide når du søger værelse til leje i Odense NV

Odense NV er en af de mindre bydele i Odense, og dette afspejler sig også i dens befolkningstal. I 2010 blev der kun registeret 1.374 indbyggere i bydelen. Dette tal er dog steget en smule siden da, og i 2016 blev der registeret 1.393 indbyggere.

Odense NV har ikke rigtig nogen kendte seværdigheder, men bydelen byder dog på en række grønne områder og parker. Blandt andet kan man finde Pårup Skov, som er en af de største skove i Odense. Pårup Skov er et rigtigt dejligt område at tage på en lang gåtur eller løbetur, og det er også et populært område for mountainbikere.

Hvis man bor i Odense NV, er man ikke langt fra nogle af de andre bydele i Odense. På gåafstand ligger man for eksempel fra Odense V, hvor man kan finde en række forskellige butikker og spisesteder.

Boligsøgning i Odense NV?

I Odense NV er efterspørgslen ikke på samme niveau som tættere i Odense centrum, derfor er priserne på boliger og huslejen på værelser ikke på et astronomisk niveau. Med en adresse i 5210 Odense NV ser man også lave ejerudgifter. Hvis man altid har gået og drømt om en villa eller et rækkehus, er der altså god sandsynlighed for det i enten Tarup, Korup eller et andet sted i bydelen.

Men om end man er til salg eller leje kan der altså findes areal og m2 til enhver familie eller single i Odense NV.

Vigtige steder i Odense NV?

Hvis man følger Rugårdsvej fra Odense centrum og mod vest kommer man hele vejen gennem Odense NV. I enden af Odense NV havner man i Korup, som er et god alternativ til dem som er splittet om land og by. Her har man åbne arealer af natur og stilhed omkring sig, blandt andet Hole Skov, men muligheden for transport til byen er overskuelig.

Transport i Odense NV

Rugårdsvej er knudepunkt for transport til og fra Odense NV. Det mest almindelige transportmiddel er bus, som har flere ruter, der forbinder de forskellige dele af byen. Der er også togforbindelser til andre dele af og de fleste af de vigtigste stationer ligger i Odense NV.

Der er også mange cykelstier i området, som gør det nemt og sikkert at cykle rundt. Der er også mange parkeringspladser, hvor man kan parkere sin bil, hvis man foretrækker at køre.

Odense NV er også et godt sted at gå. Der er mange små gader og stier, som er ideelle til en hyggelig gåtur. Det er også et godt sted at tage en taxa, hvis man ønsker at komme hurtigt frem.

Veje med ledige lejeboliger i Odense NV
Information om kommunen