Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Hus til leje, Brønshøj

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1081840
  • Hus
  • 191 m2
  • 21.900 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Nordic Housing

Skøn stor villa i børnevenligt område i Kbh
Drømmer du om at bo tæt på naturen men samtidig have hurtig og nem adgang til storbyens pulserende liv, så se lige her. Denne murmester villa på 191 km2 + 90 m2 underetage har nemlig det hele.
Boligen er beliggende i et historisk- og naturskønt område på en stille villavej, med et fantastisk naboskab.
På et par min kommer du til S-toget, og herfra tager det mindre end 20 min til Københavns Centrum, hvor storbyens mange skønne tilbud kan nydes.
Området tiltrækker generelt mange børnefamilier. Både institutioner og skoler er i gåafstand fra boligen, såvel som indkøbsmuligheder, og der er rig mulighed for at deltage i et hav af fritidsaktiviteter i nærområdet.

Boligen indeholder en dejlig fordelingsentre med god opbevaringsplads. Fra fordelingsentreen er der adgang til et moderne toilet, et lille kontor, til trapper til henholdsvis 1. sal og til kælder, men ikke mindst er der adgang til husets hjerte - er et stort og lyst køkken med spiseplads. Fra køkkenet, er der, adgang til en hyggelig stue på den ene side og en skøn udestue med adgang til haven på den anden side. Udestuen er murret op og med gulvvarme, og er med sit enorme lysindfald med til at gøre boligen så lys og indbydende som den fremstår.
Fra fordelingsentreen er der adgang til husets 1. sal. Her findes et stort soveværelse med afgang ti en stor altan. På 1. sal findes ligeledes to gode børneværelser, hvor det ene er med gennemgang.
Husets kælder indeholder en fordelingsgang med adgang til et stort bad og toilet, to store værelser med indbyggede skabe, et stort vaskerum med masser af opbevaringsplads, og til sidst udgang til haven. Huset har et alarmsystem, og dette kan også betjenes fra husets underetage.
Boligens have, som er utrolig nem at holde, er både rummelig, og på samme tid ugeneret fra de øvrige naboer. Haven indeholder et tilgængeligt skur samt en stor garage med automatisk portåbner.
Boligen er allergivenlig med genvexanlæg og centralstøvsuger.