Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Ledige lejeboliger i Horsens

Find ledige lejeboliger i Horsens på listen herunder med boliger til leje i Horsens. Vi har samlet næsten alle lejeboliger i Horsens, så hvis du leder efter en bolig til leje i Horsens er du kommet til det rigtige sted. Find din lejebolig i Horsens nu. God fornøjelse. Mere info om lejeboliger i Horsens.

Få besked om nye lejeboliger i Horsens

439 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige boliger til leje i Horsens over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet og udlejningen af ledige boliger til leje i Horsens over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal boliger til leje i Horsens på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye boliger i Horsens der er udbudt til leje på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af boliger i Horsens der er udlejet på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Horsens over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Horsens over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Horsens over tid

Dato Alle boliger til leje Nye boliger til leje Udlejede boliger
24. september 2023 439 4 3
23. september 2023 438 26 34
22. september 2023 446 25 0
21. september 2023 421 2 5
20. september 2023 424 4 20
19. september 2023 440 5 9
18. september 2023 444 2 2
17. september 2023 444 6 0
16. september 2023 438 7 6
15. september 2023 437 9 10
14. september 2023 438 4 6
13. september 2023 440 4 10
12. september 2023 446 2 8
11. september 2023 452 1 3
10. september 2023 454 5 8
9. september 2023 457 6 2
8. september 2023 453 1 2
7. september 2023 454 8 0
6. september 2023 446 20 29
5. september 2023 455 13 0
4. september 2023 442 1 4
3. september 2023 445 7 5
2. september 2023 443 7 6
1. september 2023 442 17 17
31. august 2023 442 8 0
30. august 2023 434 11 5
29. august 2023 428 2 0
28. august 2023 426 0 9
27. august 2023 435 1 0
26. august 2023 434 3 24
25. august 2023 455 3 0

Statistik over udbuddet af lejeboliger til leje i Horsens

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af boliger til leje i Horsens.Se også samlet statistik over alle udbudte lejeboliger i Horsens over tid, samlet statistik over nye lejeboliger i Horsens over tid, samlet statistik over udlejede boliger i Horsens over tid

I alt
Antal ledige lejeboliger 442
Nye lokaler 4
Udlejede/solgte siden i går 3
Ledige m2 i alt 37.075

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lejebolig?

En lejebolig er en bolig, som du lejer i stedet for at købe. Det kan være en lejlighed, et hus, et værelse eller et rækkehus. Det er en fleksibel løsning, som giver dig mulighed for at bo i et bestemt område, uden at du skal binde dig til at købe en bolig.

Når du lejer en bolig, betaler du en månedlig husleje afhængigt af størrelse, beliggenhed og andre faktorer. Det er vigtigt at læse lejekontrakten grundigt, så du ved, hvad der er inkluderet i lejen og hvilke forpligtelser du har som lejer.

Der er mange fordele ved at leje en bolig. For det første kan det være billigere andre boligformer. Det betyder, at du kan spare penge og bruge dem på andre ting. For det andet kan det være lettere at flytte, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at sælge din bolig, før du flytter. For det tredje får du i mange lejeboliger hjælp fra udlejeren eller ejendomsselskabet, hvis der er problemer med lejemålet, såsom vandrør der springer, stoppede afløb osv.

Alt i alt er leje af en bolig en god løsning for dem, der ønsker fleksibilitet og ikke ønsker at binde sig til et sted. En bolig til leje kan være en billigere løsning end andre boligformer, og det er let og fleksibelt at flytte igen, når du lejer en bolig, da du ikke behøver at finde en køber, men blot skal opsige lejemålet og flytte til en ny bolig når lejeperioden udløber.

Lejebolig i Horsens

Hvis du søger en lejebolig i Horsens, bør du starte din lejeboligsøgning her. Voreslejebolig.dk er nemlig den store danske boligportal, som samler næsten alle lejemål til udlejning og boligudlejning fra private udlejere, ejendomsselskaber og administrationsselskaber. Find din nye lejebolig i Horsens ved at kigge på listen oven for. Hvis du leder efter en bestemt type lejebolig i Horsens til en bestemt pris, kan du bruge filteret til at sortere lejeboligerne, så du ser de mest relevante lejeboliger først.

Guide: Sådan finder du en lejebolig i Horsens

Har du brug for hjælp til at finde en lejebolig i Horsens? Så er du kommet til det rette sted! I denne guide vil vi gennemgå nogle af de ting, du skal være opmærksom på, når du søger efter en lejebolig i Horsens. Følg trinnene i guiden, og du vil være godt på vej til at finde den perfekte lejebolig i Horsens!

1. Overvej dine behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilke behov du har for en lejebolig i Horsens. Hvor mange m2 skal lejeboligen være? Skal det være et værelse, en lejlighed, en studiebolig eller et hus? Skal du have egen parkering? Hvor lang skal lejeperioden være? Hvor i Horsens skal beliggenheden være - skal lejeboligen ligge i yderkanten af byen eller i indre by? Hvor meget er du villig til at betale i husleje? Skal lejligheden være en penthouse, have køleskab og opvaskemaskine, være renoveret, have terrasse, altan, have bad osv.? Hvordan skal ejendommen se ud? Hvilken sal skal boligen ligge på? Skal boligen ligge i naturskønne omgivelser

Spørgsmålene er mange. Når du har styr på dine behov, kan du begynde en boligsøgning, der opfylder dine krav

2. Søg på nettet efter lejebolig i Horsens

Der er mange gode hjemmesider med ledige boliger til leje, hvor du kan søge efter lejeboliger i Horsens.

Husk at søge på flere boligportaler for at finde den bedste ledige lejebolig til den bedste pris. Du kan søge direkte efter alle typer lejeboliger på Voreslejebolig.dk, som er en af de største danske portaler for boligudlejning og giver et overblik over hele boligmarkedet. Vi er boligportalen for Horsens.

3. Kontakt udlejeren

Når du har fundet en bolig i Horsens, som du er interesseret i, skal du kontakte udlejeren. Du skal være forberedt på at skrive en ansøgning til udlejeren, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du ønsker at leje boligen. Du kan også bede om at få en fremvisning af boligen, så du kan se den med egne øjne.

4. Få huslejekontrakten tjekket af en advokat

Når du har fundet din nye lejebolig i Horsens, skal du underskrive en lejekontrakt. Det er vigtigt at du får rådgivning fra en advokat, så du sikrer dig, at alt er i orden. En huslejekontrakt skal blandt andet indeholde information om huslejen, depositum, varmeforbrug, stand ved indflytning med videre. Du skal bl.a. være meget opmærksom på, om lejemålet overtages istandsat eller ikke-istandsat, da det kan have stor betydning for de udgifter, du pålægges ved din senere fraflytning. Lad altid en advokat eller jurist kontrollere lejekontrakten, før du underskriver den.

5. Tjek udlejeren ordentligt ud

Hvis udlejeren selv er lejer i boligen, er det ikke sikkert, at han må fremleje den til dig. Bed i den situation udlejeren om at dokumentere sin tilladelse til at fremleje lejligheden. Hvis udlejeren vil udleje en lejlighed, som han selv ejer, er det ikke sikkert, at han uden videre må gøre dette. Tjek boligforeningens vedtægter. Her vil du kunne se eventuelle forbehold omkring udlejningsretten.

6. Depositum

Når du har underskrevet lejekontrakten, skal du betale et depositum til udlejeren. Depositummet er en sikkerhed for udlejeren, hvis du skulle forårsage skader på boligen eller ikke betale lejen. Depositummet er typisk en måneds leje. Når både du og boligudbyderen har underskrevet lejekontrakten, vil du typisk have et antal dage til at overføre depositummet. Du bør her kun overføre pengene til en bank i dit eget land.

Du må aldrig overføre depositum under disse forhold

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en bank uden for dit eget land.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen til en person, som du ikke har mødt fysisk.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har en kontrakt, der er underskrevet af begge parter.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har tjekket om boligudbyderen har ret til at udleje den pågældende lejebolig.

- Overfør aldrig depositum/husleje for boligen, før du har fået boligen fremvist.

7. Lav klar aftale om indflytning

Husk at lave en klar aftale med udlejeren om overdragelsen. Hvornår kan du flytte ind? Hvornår får du nøglerne? osv. osv.

8. Flytning

Når alt er på plads, kan du begynde at flytte ind i din nye bolig. Husk at melde flytning til dit lokale kommunale flyttecenter, så de ved, at du har flyttet.

Søgning efter boliger til leje i Horsens

Du finder stort set alle typer lejeboliger på Voreslejebolig.dk: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Når du leder efter en ny lejebolig i Horsens, er det vigtigt at være skarp på lejeboligmarkedet og hvilken type lejebolig i Horsens, du præcist søger. Der findes alle typer lejeboliger i Horsens, og du kan med fordel anvende os, hvad enten du søger lejlighed i Horsens, værelse i Horsens eller hus i Horsens.

Vi har stort set alle typer lejeboliger: Mange forskellige beliggenheder, kort og lang lejeperiode, høj og billig husleje, renoveret og ikke-renoveret osv.

Boligportalen for Horsens

Der er flere gode boligportaler, men hvis man leder efter boligportalen for Horsens er Voreslejebolig.dk et rigtig godt valg, da Voreslejebolig.dk er boligportalen for Horsens, der samler stort set alle offentligt udbudte boliger. Voreslejebolig.dk er med andre ord en boligportal, der samler alle ledige lejeboliger i Horsens ved at crawle alle andre sites på Nettet for ledige lejeboliger. Så snart der kommer en ny lejebolig ledig i Horsens et sted på Nettet er vi boligportalen der giver dig besked om den nye lejebolig i Horsens.

Værd at vide når du søger lejebolig i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

Her får du overblik over lejeboliger i Horsens. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Horsens. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. 

Veje med ledige lejeboliger i Horsens
Information om kommunen