Asylgade, Skive - ledige lejeboliger

Få overblik over ledige lejeboliger på Asylgade i 7800 Skive.

Se alle ledige lejeboliger i Skive lige nu


Asylgade ligger i Skive Kommune


Værd at vide når du søger lejebolig i Skive

Skive er en by i Midtjylland, der ligger i Skive Kommune. Byen har et indbyggertal på omkring 20.832 (pr. 2021).

Skive er kendetegnet ved sin naturskønne beliggenhed ved Limfjorden. Byen er omgivet af skove og enge, og der er gode muligheder for vandreture, cykling og andre friluftsaktiviteter.

Skive har gode transportforhold med både bus, tog og bil. Byen ligger ved E45, der er en vigtig hovedvej i Danmark. Der er også gode busforbindelser til andre byer i Midtjylland og til København.

Ifølge Krak.dk er der ca. 150 ejendomsselskaber i Skive. Disse selskaber ejer og forvalter et bredt udvalg af ejendomme i byen, herunder boliger, erhvervslokaler og offentlige bygninger.

Bydele i Skive

Skive består af flere bydele. Hver bydel har sit eget særpræg og byder på forskellige muligheder for bolig, arbejde og fritid.

Skive Midtby er byens centrum og hjerte. Her finder du byens gågade, butikker, restauranter, kulturinstitutioner og offentlige bygninger. 

Glattrup er en forstad til Skive Midtby. Her finder du en blanding af boliger, erhverv og institutioner. 

Dommerby er en gammel bydel, der ligger ved Skive Å. Her finder du historiske bygninger, museer og grønne områder. 

Egeris og Bilstrup er en forstad til Skive, der ligger ved Limfjorden. Her finder du parcelhuse, rækkehuse og fritidsområder.

Erhverv Vestbyen er et erhvervskvarter, der ligger nord for Skive Midtby. Her finder du virksomheder inden for en række forskellige brancher.

Brårup er en forstad til Skive, der ligger vest for byen. Her finder du en blanding af boliger, erhverv og fritidsområder. 

Resen er en forstad til Skive, der ligger syd for byen. Her finder du parcelhuse, rækkehuse og grønne områder. 

Skive Nord er en bydel, der ligger nord for Skive Midtby. Her finder du boliger, erhverv og fritidsområder. 

Skive Syd er en bydel, der ligger syd for Skive Midtby. Her finder du boliger, erhverv og fritidsområder. 

Skive er en by i udvikling, og der er planer om at udvide byen i de kommende år. Der er blandt andet planer om at bygge nye boliger, erhverv og fritidsområder.

Mere information om Skive

Hvis du søger en lejebolig i Skive, er det vigtigt at du sætter dig grundigt ind i hvordan lejeboliger fungerer og hvor i byen du vil bo. Vi har samlet en guide med alle relevante informationer om Skive, som kan give dig et samlet overblik. Læs mere om Skive i denne guide: Skive: Oplev den charmerende Limfjordsby.