Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed til leje i Viborg

Find lejlighed til leje i Viborg på listen med ledige lejligheder i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder til leje i Viborg.
Mere info om lejlighed til leje i Viborg.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i Viborg.
Mere info om lejlighed til leje i Viborg.

Find lejlighed til leje i Viborg på listen med ledige lejligheder i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Viborg

Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.

 

Ledige lejlighed til leje i Viborg på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Viborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Viborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Viborg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Viborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Viborg end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Viborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Viborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Viborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Viborg?

I Viborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Viborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Viborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Viborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Viborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Viborg ?

Prisen på en lejebolig i Viborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Viborg.