Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, København Nørrebro

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 983106
  • Lejlighed
  • 126 m2
  • 4
  • 48 måneder
  • 15.7.2021
  • 22.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed i høj kvalitet med privat gårdhave

Lejligheden er privat beliggende - Tilbagetrukket fra [xxxxx] - I et mindre baghus, der tidligere har været benyttet til erhverv. Huset er nu omdannet til moderne lejligheder i høj kvalitet, med unikke fællesområder.

Man ankommer til lejligheden gennem den aflukkede gårdhave. Lejligheden er beliggende i stueplan, fremstår yderst privat og har et mindre gårdareal foran ejendommen.
Man kommer ind i lejlighedens entre med plads til overtøj og yderligere adgang til mindre depotrum til opbevaring. Dernæst bliver man mødt af det store, åbne køkken alrum med højt til loftet, flotte plankegulve og et køkken af højeste kvalitet. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og en køkkenø med siddepladser. Fra køkkenet er der direkte udgang til gården foran ejendommen.
Det øvrige stuerum er i en fin størrelse med plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuerummet er direkte udgang til et privat gårdareal med god plads til dagligt liv, ophold, spisning, beplantning mv..

Der forefindes i alt tre soveværelser i lejligheden, hvoraf de to af værelser er sammenhængende. Det primære soveværelse er i en god størrelse, udført med indbyggede skabe og har direkte udgang til den private gårdhave. De to andre soveværelser er meget varierende i størrelser og man tilgår det mindste af værelserne ved gennemgang af det største.
Badeværelset er i forbindelse med soveværelserne og er nydeligt udført med separat bruseniche, gulvvarme og vaskefaciliteter.

Lejligheden udlejes for en periode på op til 4 år. Der er adgang til privat depotrum til lejligheden.

Udlejes ikke som delebolig.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Det koster 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive Betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.