Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Rødby

Du har søgt efter boliger i Rødby. Mere info om lejeboliger i Rødby .
Du har søgt efter boliger i Rødby. Mere info om lejeboliger i Rødby .

Værd at vide når du søger lejebolig i Rødby

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Find lejebolig i Rødby

Leder du efter en lejebolig i Rødby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Rødby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Rødby - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Rødby , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Rødby

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Rødby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Rødby?

I Rødby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Rødby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Rødby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Rødby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Rødby ?

Prisen på en lejebolig i Rødby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Rødby.