Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Brøndby

Find din lejebolig i Brøndby på listen med ledige lejeboliger i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Brøndby.
Mere info om lejebolig i Brøndby .
Du har søgt efter boliger til leje i Brøndby.
Mere info om lejebolig i Brøndby .

Find din lejebolig i Brøndby på listen med ledige lejeboliger i Brøndby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Brøndby og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Brøndby. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Find lejebolig i Brøndby

Leder du efter en lejebolig i Brøndby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Brøndby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Brøndby - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Brøndby , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Brøndby

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Brøndby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brøndby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Brøndby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Brøndby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Brøndby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Brøndby ?

Prisen på en lejebolig i Brøndby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Brøndby.