Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

MED PARKERING OG MULIGHED FOR HUSDYR - Nordic Housing

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1014299
  • Lejlighed
  • 112 m2
  • 23.500 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Hellerup

FANTASTISK NY LEJLIGHED MED UDSIGT OVER HAV OG VILD NATUR - MED PARKERING OG MULIGHED FOR HUSDYR
OBS KAN FÅES UDEN BOPÆLSPLIGT.

Super lækker ny lejlighed med unik havudsigt lige ved Øresund og Svanemølle Strand.

Lejligheden indeholder en stor solrig stue/køkkenalrum i ét, samt 3 gode soveværelser, hvoraf det ene med skabsvæg.
Derudover lyst brusebadeværelse samt separat gæstetoilet.
Ydermere indeholder lejligheden 3 gode altaner på i alt 28 m2, hvor solens stråler kan nydes hele dagen og året rundt.
Ejendommen har elevator, og der er adgang til kælderrum samt mulighed for privat p-plads i aflåst parkeringskælder inkluderet i lejen – mulighed for tilkøb af el lade stander.

OM BAKKEDRAGET
I Bakkedraget bor du ved Øresund, hvor du kan morgenbade fra en af badetrapperne i stensætningen ved kysten. På strandengen bliver man mødt af duften af vilde planter fra den rå natur eng, som er en ganske anderledes form for oase. Her er der ikke store parklignede græsplæner til fodbold og picnic under store træer, men et mere fremkommeligt, meditativt terræn, som bedst kan opleves via stierne. Og har du båd, ligger Tuborg Havn i kort gåafstand.

OM NÆROMRÅDET
Med Øresund i forhaven og et inspirerende lokalmiljø i baghaven, har Tuborg Strandeng det hele. Her er der kort vej til Hellerups butikker, cafeer og lækre takeaway-steder. Og Waterfront Shopping Center med skønne spisesteder og et fitness- og wellnesscenter. Du er også tæt på København, hvor du kan shoppe, spise på nogle af verdens bedste restauranter og nyde de mange kulturoplevelser, som vores hovedstad er kendt for.
Sidst, men ikke mindst: Tuborg Strandeng ligger i Gentoftes velfungerende kommune med nogle af områdets bedste institutioner og skoler.
Hellerup skole: 2 min. i gåafstand.
Bjørns International school: 6 min. i bil.
Copenhagen international school: 10 min. i bil.


Denne lejelejlighed ligger på Tuborg Bakkedrag i Hellerup. Hellerup har postnummeret 2900, og ligger i kommunen Gentofte, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 112 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 23.500 kr. per måned.

Lignende boliger