Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

99 m2 lejlighed til leje i 9800 Hjørring

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1023026
  • Lejlighed
  • 99 m2
  • 3
  • 7.495 kr.
  • 22.485 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Hjørring

Nyrenoveret tre værelses lejlighed i centrum med privat parkeringsplads!

– Alle hårde hvidevarer er fra Miele og inventar er fra HTH.
Indretning:

Lejligheden består af en entré med integreret garderobe som forbinder lejlighedens soveværelse og badeværelse med resten af lejligheden. Soveværelse har ligeledes integreret garderobe og et stort vindue med udsigt udover gågaden. Stuen fremstår lys og rummelig med store vinduespartier, med udsigt til gågaden. Stuen har en åben forbindelse til et stort og flot HTH køkken med Miele tilhørende hvidevarer og opvaskemaskine. Lejlighedens ekstraværelse har garderobeskab og store vinduespartier, med lyd reducerede glas. Ekstraværelset kan med fordel benyttes til gæsteværelse eller kontor. Badeværelset fremstår med store flotte 60×60 cm klinker med gulvvarme, væghængt toilet og en glasbruseniche med linjeafløb.

Adgang til nyt Miele vaskeanlæg med vaskemaskine og tørretumbler i kælderen. Depot rum medfølger, samt mulighed for tilkøb af flere.
Beliggenhed:

Ejendommen ligger på [xxxxx] i Hjørring centrum. Man får kig udover Hjørrings mange tage og til flere fine kirketårne. Indkøbsmuligheder finder man på den modsatte side af gaden og shoppingmuligheder lige udenfor hoveddøren.


Denne lejelejlighed ligger på Sct. Olai Plads i Hjørring. Hjørring har postnummeret 9800, og ligger i kommunen Hjørring, som ligger i Region Nordjylland. Boligen er i alt 99 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 7.495 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 22.485 kr.