Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

71 m2 rækkehus til leje i 6900 Skjern

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1029871
  • Hus
  • 71 m2
  • 2
  • 6.434 kr.
  • 12.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Skjern


Boligerne er rækkehuse, som er opført i 1989. Der er et skur til hver bolig.
TV/Internet: Se dine muligheder på [xxxxx]
Boligerne er en del af en afdeling består af 51 familieboliger og 15 studieboliger.
Stauning er en aktiv landsby med omkring 800 faste beboere. Byen ligger i centralt placeret i Ringkøbing-Skjern kommune, få hundrede meter fra Ringkøbing Fjord, og med Skjern Å som grænse mod syd.
Her trives børn, unge og ældre i pagt med fjorden og den fantastiske natur, som ligger lige ude for døren.
Naturen kan bl.a. opleves i fuldt flor på de mange stier, som er lavet i tilknytning til fjorden og ikke mindst på den skønne og dejlige havn, hvor miljøet med de små huse og bådklubben er et yndet udflugtsmål for såvel beboerne i Stauning som for folk udefra.
Stauning har tillige et rigt og aktivt foreningsliv, som giver en række spændende tilbud til både børn og voksne. Skolen går fra 0. til 6. klassetrin. Der er også SFO, børnehave og dagplejer i byen. Beboerne i Stauning kan benytte sig af hallen i Dejbjerg.
Stauning er et attraktivt og oplagt sted at bosætte sig, men også et spændende sted at besøge for de mange turister, som hver år vælger at holde ferie i sommerhusområderne omkring byen.
Stauning blev årets landsby i Region Midtjylland i 2020.
Boligernes energimærke: F


Dette hus til leje ligger på Markkrogen i Skjern. Skjern har postnummeret 6900, og ligger i kommunen Ringkøbing-Skjern, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 71 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 9.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 6.434 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 12.000 kr.