Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Fantastisk penthouselejlighed med udsigt over Aarhus’ tage

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1044888
  • Lejlighed
  • 121 m2
  • 4
  • 19.500 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Århus N

Boligen

Teglsten, terrazzo og ege-træ er nogle af de kvalitetsbevidste materialervalg, som er med til at skabe en stemningsfuld ramme om bylivet på Mejerihøjen. Niveauet er sat tårnhøjt med et ønske om at skabe moderne og holdbare hjem. Der er især kræset med gulvvarme i hele lejligheden, INVITA køkken med hårde hvidevarer fra Siemens, armaturer fra Grohe, massive egestræsgulve, naturstens fliser og meget mere. Altaner opføres i stål med glasværn for forbedret lysindfald og udsigtsforhold. De private terrasser mod gårdhaverne etableres i hårdt træ, mens de fælles stisystemer i gårdhaverne etableres med brosten. Alt i alt et charmerende hjem til den kvalitetsbevidste lejer.

Lejligheden indeholder entré, badeværelse, stort køkkenalrum med køkken-ø, stue, altan, fire franske altaner, et stort og to mindre værelser. Herudover råder lejligheden over en stor privat tagterrasse, hvoraf ca. 1/4 er overdækket. Alle tre værelserne har god plads til opbevaringsskabe og/eller en lille kontorplads. I samtlige rum er der loft til kip, med en lofthøjde på op til ca. 5,8 meter.

Til lejligheden medfølger et lille depotrum. Der er mulighed for at leje p-plads i p-kælderen for 1.000 kr./md. per plads. Cykelparkering kan foregå i stort aflåst cykelrum i p-kælderen. Garderobeskabe medfølger ikke.

Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
Varmeforbrug: Tilmeldes/ afregnes direkte med udbyder
El-forbrug: Tilmeldes/ afregnes direkte med udbyder
Vaskemuligheder: I bolig

Depositum: 3 måneders leje
Forudbetalt husleje: 1 måneds leje

OBS: Plantegning er vejledende

Om området

Mejerihøjen er højt beliggende på toppen af Jens Baggesens Vej, der med sin placering giver rig mulighed for indkøb og shopping i Storcenter Nord, som i løbet af de kommende år vil blive dobbelt så stort. Udvidelsen inkluderer caféer, restauranter, boliger og en biograf med seks sale. Er du mere til sport og motion, kan du glæde dig over at være nabo til landets største Fitness World, som rummer hele 5.000 m2. Som beboer i Mejerihøjen, kommer du til at bo lige midt i uddannelsesområdet. For den studerende, betyder det få minutters gang til Aarhus Universitets mange uddannelsesinstitutioner og afdelinger. Samtidig ligger School of Business and Social Sciences (BSS) og Aarhus Tech indenfor 10 minutter på cykel. Med en kort trille-tur ned af Langelandsgade, kan du opleve midtbyens mange muligheder, heriblandt shopping på strøget, Aros, Latinerkvarteret, den gamle Domkirke og "Åen" med sine charmerende caféer og restauranter. Når du trænger til et pusterum for det travle byliv, kan du på få minutter ligge i midtbyens største og mest prominente park - Botanisk Have.


Denne lejelejlighed ligger i Århus N. Århus N har postnummeret 8200, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 121 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 19.500 kr. per måned.