Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

79 m2 lejlighed til leje i 2650 Hvidovre

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063394
  • Lejlighed
  • 79 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Hvidovre (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2650, [xxxxx] 15 2 sal 79 m2

Bytte - Bytte - bytte. Haves: Hvidovre, 3 værelses lejlighed på 79 kvm. med stor lukket altan (6 kvm) i forlængelse af stuen (vi bruger altanen som soveværelse) Dejligt spisekøkken med plads til spisebord, og opvaskemaskine og vaskemaskine. Badeværelse med vindue, og sep. Bruseniche. Et stort værelse og et mindre begge med gode str. depotrum. Samt entre med godt str. garderobeskab. Husleje er inkl. frikøb 202 kr, antenne 16 kr, varme 691 kr (det er fælles, og vi får altid penge tilbage) vand 403 kr. (det er på individuel måler) Derudover er der “nyt” køkken 605 kr. som er betalt af om 5 år.Så i alt 7.749 kr.+ Vi har lige fået nyt tag og stigestrenge, dertil kommer der en huslejestigning slut i år/start næste år på ca. 781 kr., men det er ikke opgjort endnu. Der er billigt bredbånd gennem dansk kabel, 600/600 mbit til 210 kr. pr. Måned.
Lejligheden ligger midt i Hvidovre i dejligt grønt og velholdt område, tæt på off.transport. og vigerslevparken, indkøb, caféer. Tilladelse til 2 hunde eller katte. Boligselskabet er Lejerbo, afd. bag rådhuset 47-0. Lejligheden bliver istandsat inden et evt. bytte efter A-ordning.Der skal være tilladelse til hund, da vi har en 7 årige staffordshire bullterrie på 20 kg.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: Min. 3 værelses lejlighed i københavn, helst max 5 km. fra rådhuspladsen. Gerne Vesterbro eller Sydhavnen især den gamle del.Denne lejelejlighed ligger på Høvedstensvej i Hvidovre. Hvidovre har postnummeret 2650, og ligger i kommunen Hvidovre, som ligger i Storkøbenhavn. Boligen er i alt 79 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger