Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

7 m2 lejlighed til leje på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063458
  • Lejlighed
  • 7 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2200

BYTTE LEJLIGHEDHaves:
En dejlig 3-værelses lejl. der er lavet om til en 4-værelses lejl. på 94,7 kvm + altan ud til gården og elevator.
Stort spisealrum med udsigt til Panums flotte træer med masser af grønt. Indbydende plantegning med værelser i gode størrelser.
Lejligheden ligger højt oppe på Blegdamsvej nr.12A,B,C i et tilbagetrukket og uforstyrret kvarter tæt på Nørrebrogade og Østerbro og i gåafstand til Københavns kendte søer samt Fælledparken. Afdelingen har gratis privatparkering!
Husdyr tilladt. Søde naboer. Skønt gårdmiljø. Virkelig gode omgivelser og hyggelige restauranter og cafeer. Gode transportforbindelser inden for rækkevidde.
Husleje (netto) kr. 8.272,00 inkl. internet og vand. Den samlede husleje (brutto) er kr. 9.241,00. Fleksibel udflytningsdato.
Vi har ikke travlt og venter gerne på det helt rigtige.Mindst 110 kvm. Gerne med et rummeligt spisekøkken/alrum og altan er en fordel.
Husleje: højst 12.000

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker:
Et større sted på Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Vesterbro, København K. og Hellerup



Denne lejelejlighed ligger på Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 7 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger