Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

75 m2 lejlighed til leje i 2700 Brønshøj

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063464
  • Lejlighed
  • 75 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Brønshøj (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2700 75 m2

Stor lys 2-værelses lejlighed med altan i Brønshøj byttes til større.
Haves:
Lejligheden er 75 km fordelt på stort køkken-alrum med udgang til altan, stort badeværelse, soveværelse og gang. Det er en høj stue-lejlighed med 4 trin og elevator i opgangen. Den rene husleje er på 7400 kr. Lejligheden er totalrenoveret i 2015. Altanen vender ud til en fin gård med legeplads.
I området er det mange grønne områder bl.a. kagsmosen og Vestvolden. Der er også mange indkøbsmuligheder på Frederikssundsvej og i Big-centret. Også tæt på offentlig transport, 5c og 350s er 5 min gang væk og Husum st er 10-15 min gang væk. Gratis parkering.
Herlev bymidte og hospital er en kort bustur væk.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Vi søger lejlighed eller rækkehus på minimum 3 værelser og minimum 85 km. Max husleje er 10000 gerne alt inkl.
Vi søger både i og lidt udenfor kbh området. Alternativt i Humlebæk/Espergærde/Helsingør området.Denne lejelejlighed ligger i Brønshøj. Brønshøj har postnummeret 2700, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 75 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger