Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

329 m2 lejlighed til leje på 2100 København Ø

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063467
  • Lejlighed
  • 329 m2
  • 8
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Østerbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, [xxxxx]m2

HERSKABSLEJLIGHED 8 vær. herskabslejlighed (329 m2) i ambassadekvarteret på indre Østerbro på 2. sal (med ELEVATOR) tæt på metro, s-tog, regionaltog, Langelinje, Søerne og Fælledparken. HUSDYR IKKE TILLADT.HAVES:
329 m2 herskabslejlighed med 8 værelser, stor altan (ca. 10 m2), pejs, badeværelse med badekar og brusekabine samt gæstetoilet (mulighed for at lave brus), spisekammer, kælderrum, stuk, høje paneler og højt til loftet (350 cm). Husleje KUN 14.885 (inkl. betaling til egen vedligeholdelseskonto) plus forbrug,INGEN HUSLEJESTIGNING VED BYTTE.Vi elsker at bo her men er kommet op i alderen, og da alle børnene er flyttet hjemmefra, vil vi gerne have noget mindre.KUN BYTTE! Ingen udlejning.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:
Lejelejlighed eller rækkehus i København eller Nordsjælland på min. 130 m2 og min. 4 værelser, med TILLADELSE TIL AT HOLDE HUNDE. Gerne med altan, badekar, elevator og to badeværelser samt højt til loftet. Husleje max 8.500 plus forbrug.Denne lejelejlighed ligger på Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 329 m2 fordelt på 8 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger