Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

78 m2 lejlighed til leje på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063484
  • Lejlighed
  • 78 m2
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2200, [xxxxx] 19 St 78 m2

BYTTELEJLIGHED KØBENHAVN - AARHUS. Haves: Tæt på Kbh. K og Ø på populære indre Nørrebro nær Panum Instituttet, Rigshospitalet, Søerne, Elmegade, Guldbergsgade, Kiin Kiin, Bæst, Mirabelle og Empire (biograf).
3 værelses 78 m2 høj stuelejlighed ud mod Møllegade.
Det er umuligt at komme i betragtning til at bo her med mindre man bytter med noget.
Hele bygningen er gennemgribende renoveret i 2008, lyst plankegulv og pæne beige fliser til loftet i badeværelset, havemiljø med legeplads og køkken, fællesarrangementer, beboerrepræsentation.
Lejligheden består af køkkenalrum/stue og to værelser i forlængelse af hinanden med et pænt stort ekstra opmagasineringsrum for enden til venstre, der er masser af opmagasineringsplads og et pænt rum i kælderen.
Jeg har boet i lejligheden siden efteråret 2009 og har nydt det men vil gerne tilbage til Aarhus og tænker at nogle/mange vil den anden vej fra Aarhus til København.
Huslejen er 9.006 kr. + a conto.
Lejeperioden er selvfølgelig uendelig.

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker: minimum 3 værelses lejlighed med tilsvarende pænt gulv, køkken og bad i Risskov eller Aarhus, gerne herskabslejlighed, etage i et hus, rækkehus eller andet attraktivt.
Tilslutningsmulighed for vaske- og opvaskemaskine.
Hvis vi bytter laves der nye lejekontrakter og lejemålene istandsættes som ved enhver ny lejer.Denne lejelejlighed ligger på Nørre Allé på Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 78 m2. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger