Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

109 m2 lejlighed til leje på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1063498
  • Lejlighed
  • 109 m2
  • 4
  • Ikke angivet
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.


lejlighed byttes, 2000, [xxxxx] 109 m2

Vi har en skøn 4 vær. lejlighed på 109,2 m2 (opr. 5 vær.) med altan og udsigt til grønt område. Lejligheden rummer en stor lys stue med udgang til altan, dejligt spisekøkken og 3 værelser, hvoraf det største har fransk altan. Derudover er der en rummelig entre med plads til sko og overtøj. Vi har 2 badeværelser hvor der er plads til egen vaskemaskine og tumbler i det ene. Til lejligheden hører også et lille kælderrum.
Lejligheden ligger i en veldrevet forening under Lejerbo, Afd. 235-0. Der er elevator i opgangen, dørtelefon med video, beboerparkering, fællesvaskeri og festlokale.
Til altansiden er der helt roligt med udsigt til de grønne områder. Her er børnevenligt med boldbur og en lille legeplads. Derudover er der på den bagerste plæne opsat 2 griller om sommeren. Her er også en lille petanquebane, hvis man har lyst til det. Det er tilladt at have hund eller kat, når blot det er registreret, og der er oven i købet en hundegård hvor man kan lade sin hund løbe frit.
Seedorffs Vænge ligger 3-5 min. fra Fasanvej metrostation og gode busforbindelser. Der er ca. 800 m. til Frederiksberg Centret foruden at der er apotek, Matas og rigtig mange supermarkeder i gåafstand.Indskud: 26.098,00
Netto husleje: 7734,00
A/C varme: 724,00 (vi får altid varmepenge retur)
Antenne incl. lille TV-pakke: 194,00
Brutto: 8652,00

Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vi ønsker os en have. Hus, rækkehus eller stuelejlighed min. 85 m2 i ét plan eller måske forskudt plan, men gerne med kælder.Vi Ønsker: KUN BOLIG MED HAVE i ét plan eller evt. forskudt plan, (kælder er i orden) helst 4 værelser og med god rummelighed og opbevaringsmuligheder. Vores foretrukne områder er Nordsjælland, Frederiksberg, København, Hvidovre, Rødovre og Roskilde. Gode transport- og indkøbsmuligheder. Maxhusleje omkring 10.000 brutto, men gerne billigere.Denne lejelejlighed ligger på Seedorffs Vænge , . på Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg, som ligger i København. Boligen er i alt 109 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Bemærk at lejligheden er en byttebolig, så du skal have en anden bolig at bytte med hvis du ønsker at leje denne lejlighed.

Lignende boliger