Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Skøn Aarhus/Viby storvilla med masser af værelser og plads til hele familien. Fantastisk bolig som har det hele såsom...

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1101787
  • Hus
  • 192 m2
  • 7
  • 36 måneder
  • 15.2.2023
  • 19.995 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Viby J

Vilkelig lækker storvilla/oase i Aarhus på hele 192 m2 plus 76 m2 særdeles brugbar underetage. Her får i den idielle planløsning.

Boligen er fantastisk opdelt med børneafdeling med 3 værelser og eget toilet. Midtersektionen pryder boligen med kæmpe køkken og alrum/spisestue samt meget stor og lækker stue som sammen med alrum vinkler direkte ud mod kæmpe teresse i flere niveauer og med masser af muligheder. Fra stuen fordeler boligen sig yderligere til gigant masterbedroom, stort værelse og fantastisk stort bad i de lækreste materialer og med masser af m2. Masterbedroom har endda sin egen altan med den skønneste udsigt ud over haven.

I mellemplan ligger dellig stor entre, hvorfra der også er tilgang udefra. På den måde udnyttes pladsen optimalt.

I nedre plan er der masser af muligheder for både gildesal, multirum, aktivitets- eller gamerafdeling eller andet. hertil er der 2 yderligere nyistandsatte rum til køle/frys og viktualierum eller vinafdeling.

Udendørs er der alt hvad man kan tænke sig: Have, teresser, indkørsel, carport, redskabsrum, overdækning samt børneaktiviteter. Her får i bare det hele. Bestil straks en fremvisning.


Dette hus til leje ligger på Lykkesholms Allé i Viby J. Viby J har postnummeret 8260, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 192 m2 fordelt på 7 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Overtagelsesdatoen er 15.2.2023. Lejeperioden er 36 måneder. Boligen er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 19.995 kr. per måned.

Lignende boliger