Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Nyere træhus med god plads i Stavtrup

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104387
  • Hus
  • 208 m2
  • 5
  • 15.500 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Viby J

Her udbydes et flot træhus med plads til hele familien - både inde og ude.
Villaen er beliggende i Stavtrup, i et villakvarter men med en beliggenhed lidt for sig selv. Her er man privat og har god plads omkring sig, mens man stadig er tæt på naboer, indkøb, daginstitutioner mv.
Området er ideelt for familier. I Stavtrup er man både en del af et lokalsamfund og bosiddende i Aarhus - her får man det bedste af 2 verdner. Der er gode skoleforhold, pasning af de yngste, gode muligheder for at få dyrket fritidsinteresserne, handelsmuligheder og meget mere. Desuden har Stavtrup stisystemer til Brabrand sø og nem adgang til Aarhus centrum, motorvej etc.
Selve villaen er på 208 kvadratmeter som fordeler sig således:
Indgang via entré med indbyggede entrémøbler og plads til overtøjet. Her fra en skydedør til et rummeligt bryggers med skabsplads, bordplads og vaskesøjle.
En glasdør adskiller entréen fra en mindre mellemgang med adgang til 2 gode børneværelser med indbyggede skabe og større badeværelse med brus. Her fra indgang til husets centrale rum - et rum der forener fløjene og samler familien i husets store lyse køkkenalrum.
Her er loft til kip med ovenlysvinduer og skæve vinkler, som giver charme og stil til rummet. Derudover har rummet store vinduespartier og udgang til hele 2 terrasser på hver sin side huset. Her er en mindre, hyggelig morgenterrasse og en stor eftermiddags- og aftenterrasse i forbindelse med grundens store plæne.
Selve køkkenet er visuelt adskilt fra spiseafdelingen med en halvmur og bord til et par barstole. Således kan man kokkerere let skjult fra gæsterne, mens man stadig bevarer dialogen.
Selve køkkenet har god skabs- og bordplads. Her er alt i hårde hvidevarer, herunder et større amerikansk køleskab. Derudover er der i forbindelse med køkkenet et stort viktolialierum.
En høj halvmur adskiller køkkenalrummet fra en meget stor stue. Her er ligeledes lagt vægt på rummelighed og gode lysindfald.
Fra stuen er der adgang til endnu 2 gode værelser, hvoraf det ene er med skydedør og dermed kan bruges som endnu en stue, multi- eller legerum i åben forbindelse med selve stuen. Derudover adgang til forældreafdelingen med soveværelse, indbyggede skabe, og endnu et større badeværelse.
Tilhørende villaen er en stor carport med plads til et par biler og med tilhørende aflåst skur.
Villaen udlejes fra 1. februar 2023 til d. 31. maj 2026.
Huslejen er ex. forbrug.


Dette hus til leje ligger på vestermarken i Viby J. Viby J har postnummeret 8260, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 208 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 15.500 kr. per måned.

Lignende boliger