Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Reserveret - Velindrettet, nyere rækkehus i Grejs, Vejle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104389
  • Hus
  • 105 m2
  • 3
  • 8.610,16 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Vejle Centrum

I Grejs, kun ca. 7 km. fra Vejle centrum, finder man nyere rækkehus med hele 3 soveværelser og dejlig privat terrasse.
Rækkehuset er indrettet med stue i åben forbindelse med køkken/alrum og tre gode værelser. Køkkenet er med lyse elementer og med alt i hårde hvidevarer og fra stuen er der udgang til dejlig terrasse.
I huset har man ligeledes entre, badeværelse er med bruseniche og lyse klinker samt bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggerset har man direkte udgang til carport og skur.
Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber.
Grejs har egen friskole, vuggestue og børnehave. Der er både indkøbsmuligheder og mulighed for at dyrke forskellige former for fritidsaktiviteter i byen. Derudover er der busforbindelse direkte til Vejle.
Grejs er et populært område for børnefamilier at bosætte sig i, når man søger roligere område, hvor man stadig kan komme ind til centrum af Vejle på kort tid.
Praktisk info:500 m til vuggestue og børnehave,1 km til Grejs Friskole, 3 km til Grejsdal Skole, 5 km til indkøb.
Lejemålet overtages istandsat pr. 1. januar 2023.
Depositum: 3 måneders leje
Forudbetalt: 1 måneds leje
OBS: Billederne er fra en lignende bolig. Elementer kan variere.


Dette hus til leje ligger på vestermarksvej i Vejle Centrum. Vejle Centrum har postnummeret 7100, og ligger i kommunen Vejle, som ligger i Vejle. Boligen er i alt 105 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 8.610,16 kr. per måned.

Lignende boliger