Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Reserveret - Nyt fjordnært 5 værelses rækkehus, Vejle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104391
  • Hus
  • 152 m2
  • 4
  • 13.500 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Vejle Centrum

Her udbydes et lækkert, nyt og moderne rækkehus med en beliggenhed tæt Vejle Fjord og Vejle Å. Desuden er der kort afstand på både stier og veje til Vejle centrum, skole, indkøb, skov mv.
Der er pt. 2 rækkehuse til leje, hvoraf det ene er møbleret og det andet umøbleret.
Rækkehuset er opført i 2 plan med fællesrum i stueplan og værelsesafdeling på 1. sal. Der er lagt vægt på kvalitet og vedligeholdelsesfrie materialer både ude og inde.

I stueplan er der indgang via et pænt bryggers med HTH elementer i teak og vaskesøjle. Herfra adgang til husets hjerterum - et skønt stilrent køkken/alrum og stue i ét med fantastisk lysindfald bl.a. grundet det store vinduesparti mod haven og terrasse og det åbne trappeforløb midt i rummet til 1. sal. Selve køkkenet er indrettet i samme stil som bryggerset med HTH elementer i teak, integrerede hvidevarer og masser af opbevaringsplads. I sammenhæng hermed findes selve stuen, som har fin plads til både spise- og sofaafdeling. Fra stuen er der udgang til terrassen og have på bagsiden af huset. Derudover findes der i stueplan også det ene af husets 2 badeværelser.

På 1. sal kommer man til en åben repos med ovenlys, som fordeler hele 4 gode værelser og endnu et badeværelse.

Til huset hører terrasse, have, parkering og et skur til opbevaring.

Beliggenheden for denne bolig er ideel for dig, der ønsker at bo tæt på både natur og centrum. Vejle fjord er meget kort fra boligen, skoven indenfor blot 400 meter og der er gåafstand til både indkøb, daginstitution, idrætsfaciliteter og skole.
På cykel eller i bil når man det centrale af Vejle indenfor 5 minutter.

Den møblerede bolig er stilrent og pænt indrettet i moderne stil. Møblering kan leje for kr. 1.000 pr. måned.

Forbrug betales til forsyningsværkerne.
Depositum: 3 måneders leje

En skøn og ny bolig med fantastisk beliggenhed, hvor du kan blive første lejer!


Dette hus til leje ligger på ibæk strandvej i Vejle Centrum. Vejle Centrum har postnummeret 7100, og ligger i kommunen Vejle, som ligger i Vejle. Boligen er i alt 152 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 13.500 kr. per måned.

Lignende boliger