Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Reserveret - Hyggelig familievilla med udsigt over Ring Sø, Brædstrup

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104396
  • Hus
  • 209 m2
  • 4
  • 9.200 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Brædstrup

I den sydlige ende af Brædstrup med udsigt over - og let adgang til Ring Sø, finder man denne flotte og veldisponerede villa med plads til hele familien. Hovedvejen mellem Horsens og Silkeborg løber kort fra villaen og leder nemt til de jyske motorveje, således pendling med udgangspunkt fra villaen vil være særdeles nemt.
Villaen er oprindeligt fra 1973, men er løbende renoveret og har senest i 2021 fået skiftet flere vinduer og døre.
Villaen indeholder 209 kvadratmeter i 2 etager og derudover bl.a. en hyggelig separat udestue med original pizza-stenovn og hyggelig have med mange kroge.

Indgang sker via en entré med stor loftshøjde og trappe til 1. sal. Herfra fører en fransk dør til et stort og flot køkken/alrum med udgang til en hyggelig vinterstue.
Køkkenet er funktionelt opbygget i en U-form i pæne elementer i hvid og kirsebær. Her er en flot træbordplade, masser af køkkenskabe og en nyere køkken-ø i metal. Køkkenet indeholder alt det nødvendige i hårde hvidevarer. Rummets opdeling og gode plads giver masser af muligheder for indretning, selv med et stort spisebord og behov for plads til mange.

Stueplan består derudover af 2 fine værelser med udgang til løbegangen/terrassen omkring huset, et pænt hvidt badeværelse med brus og bryggers med skabs- og bordplads samt vaskefaciliteter og direkte udgang.

Trappen til 1. sal leder direkte til en stor og fantastisk stue, der emmer af hygge og sjæl. Her er loft til kip, fritlagte spær, indbygget pejs og panoramavinduer med udgang til altan og fantastisk udsigt over området og ikke mindst Ring Sø.

Fra stuen er der adgang til et gennemgangsværelse, der med fordel kunne benyttes som walk-in eller kontor, som leder til et stort og rummeligt soveværelse med fransk altan og adgang til eget badeværelse med spa.

Villaen er beliggende på en let kuperet grund, som har givet plads til indretning af mange kroge og terrasseafsnit. Der er tale om en let overskuelig have at passe, således tiden kan benyttes på hygge og afslapning i stedet.

Rundt om en del af huset findes en løbegang/terrasse med overdække. Der er etableret en separat hyggelig udestue md egen pizzaovn og plads til ekstra spisebord eller sofahygge, så der er rig mulighed for at finde et sted at nyde fritiden her.

Til villaen hører desuden en rummelig garage.

Ejendommen ligger for enden af en lukket vej. Her er både by og natur lige indenfor rækkevidde. Ring Sø ligger kort fra boligen, ligesom både markområder og skov. Der er ikke langt til indkøb eller bus. Stisystemer kan lede børnene til både skole, daginstitution og idrætsaktiviteter. Desuden findes der i det centrale Brædstrup flere muligheder indenfor indkøb, caféer og restauranter, specialvarebutikker mm. Brædstrup er uden tvivl en by i vækst, hvilket tydeligt mærkes på udbuddet af butikker og kultur i byen.

Huset udlejes for en periode på 3 år, dog min. 1 år.
Forbrug betales direkte til forsyningsværkerne.
Depositum: 3 måneders leje


Dette hus til leje ligger på søkildevej i Brædstrup. Brædstrup har postnummeret 8740, og ligger i kommunen Horsens, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 209 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 9.200 kr. per måned.

Lignende boliger