Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Reserveret - Nyere fritliggende 5 værelses rækkehus i Elev, Aarhus

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104400
  • Hus
  • 153 m2
  • 4
  • 12.500 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Lystrup

Flot, nyere og fritliggende rækkehus fra 2016 beliggende i Elev, i et nyere kvarter fra samme periode. Området har et utrolig godt naboskab, hvor folk passer på hinanden og børnene leger på kryds og tværs, bl.a. på den etablerede naturlegeplads, som findes kort fra boligen.
Elev har været i vækst de senere år. Området og kvarteret er præget af børnefamilier, der søger hertil for at få lidt plads omkring sig. Her er grønne arealer, stisystemer til skole og offentlig transport til bl.a. Aarhus. Derudover er der nem adgang til motorvej og Aarhus C nås indenfor 20 minutter i bil.
Huset, som er på 153 kvm., ligger med terrasse og have mod et område med høje træer, hvor stisystemet går bagved. Fra stuens panoramavinduer nydes derfor en smuk natur uden kig til naboer og med fornemmelsen af at have skoven i baghaven.
Huset indeholder entré, med plads til overtøjet, som findes i åben forbindelse med køkken-altummet og stuen i ét. Det åbne miljø sørger for lys og luft til det fantastiske rum, der vil udgøre samlingspunktet for familien. Dagslyset kan uhindret kan strømme gennem rummet fra de store panoramavinduer på det meste af husets bagside, og som lukker de grønne omgivelser helt ind, mod vinduerne til gadeplan på husets forside.
Indretningen er velovervejet og godt disponeret. Samtidig er rummet af en særdeles god størrelse, så man nemt har plads til at indrette både spiseafdeling og dagligstue. Køkkenet er uformet og ligger placeret mod husets forhave, hvor man fra vinduet kan følge med i børnenes leg med hinanden på den rolige vej udenfor, mens man selv står for madlavningen.
Maden laves i et lækkert grebsfrit Svane køkken med koksgrå elementer og en mørk kompositbordplade. Alle hårde hvidevarer er integreret i køkkenet, som desuden har masser af skabs - og bordplads.
I stueetagen findes ligeldes et gæstetoilet med elementer der matcher køkkenets samt bryggers mad skabe og vaskefaciliteter.
Fra stuen fører en åben trappe i massivt træ til husets 1. sal. Her fordeles fra reposen hele 4 soverum, alle af god størrelse, og et badeværelse som, igen, er opført i samme elementer som både køkken og gæstetoilet.
I entré, køkken, badeværelse og på gæstetoilet er der koksgrå fliser, som supplerer elementerne særdeles fint. I resten af huset findes flotte askeparketgulve.
I stueplan er der gulvvarme overalt, ligesom der er gulvvarme på badeværelset på 1. sal. Derudover er der genvex-system integreret i boligen, som både sikrer et godt indeklima, lavere omkostninger til opvarmning og deusden har systemet pollenfilter, som afhælper gener ved allergi.
Udvendigt har man på husts bagside en fin flisebelagt terrasse og eget have, der ligger afskærmet fra naboerne med hække. Der er opsat stakit ved terrassen, som også ligger forskudt fra de øvrige huse, således man bevarer følelsen af privatliv, når man sidder på egen terrasse. På fronten af huset er der en flisebelagt indkørsel og carport samt et skur og en lille forhave.
Huset udlejes fra 1. februar 2023 for 1 år.


Dette hus til leje ligger på engelstoft i Lystrup. Lystrup har postnummeret 8520, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 153 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 12.500 kr. per måned.

Lignende boliger