Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Energivenlig og moderne udsigtsvilla i familievenligt miljø, Stavtrup

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104402
  • Hus
  • 178 m2
  • 4
  • 18.500 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Viby J

Flot moderne villa med en yderst attraktiv beliggenhed i [xxxxx], Stavtrup.
Villaen er opført i 2011 og har en indretning velegnet til børnefamilien. Området har været i vækst i en længere periode og er utroligt attraktiv for familier, der gerne bor tæt på Aarhus og motorvejsnettet, men som også sætter pris på lokalsamfund og natur.
Fra boligen har man kort afstand til skole, daginstitution, indkøb og offentlig transport. Desuden ligger Brabrand Søen også ganske tæt på området og der er gode muligheder for gåture, løb eller cykelture her omkring.
Villaen er beliggende på en skrånende grund og består af hele 4 niveauer inkl. kælder. Udover kælderen kan de to nederste niveauer begge betegnes som beliggende i stueplan, da baghaven er højere beliggende end indkørslen og fronten af huset.
Seneste energimærke vurderer villaen som et energivenligt hus med betegnelsen "A2".
Der er indgang til villaen via en entré, som fordeler rummene i nederste niveau af ejendommen. Her er adgang til et soveværelse med stort indbygget skab på endegavlen, et værelse som pt. benyttes til kontor, bryggers med direkte adgang fra carporten og god skabs- og bordplads samt badeværelse med både brus og kar. Et flot åbent trappeforløb i flere plan løber til kælderniveau, hvor der findes et stort og brugbart disponibelt rum og et rum til opbevaring, samt til villaens næste niveau, som udgør en værelsesafdeling med yderligere 2 værelser, et badeværelse, som er nyistandsat. Fra dette niveau er der udgang til terrasse og have. I forbindelse med trappeforløbet på denne etage og gangarealet, der fordeler rummene herfra, er der indbygget en pæn hvid skabsvæg for optimal udnyttelse af pladsen.
Trappen fører herfra videre til øverste etage, der udgør ét stort fælles rum - køkken/alrum og stue i ét. Her er vinduer fra loft til gulv med den smukkeste udsigt over området og ind mod Aarhus - en udsigt så langt øjet rækker.
Selve køkkenet er naturligt beliggende på venstre side af trappen i et indhak og indretningen af spiseafdelingen i forlængelse heraf er derfor det naturlige valg. Her fører en skydedør ligeledes ud til en stor og lækker tagterrasse med den skønneste udsigt.
Selve køkkenet indeholder masser af opbevaring. En stor skabsside mod trappeopgangen er i hvide skabselementer fra loft til gulv. Heri er bl.a. køle-/fryseskab og ovn indbygget. Den anden del af køkkenet er med elementer i sort træ og en flot hvid corian bordplade. Køkkenet indeholder alt den moderne familie forventer. Stuen, som naturligt placeres til højre for trappen, har en god størrelse med plads til både TV- og hygge-afdeling.
Samtlige af villaens værelser og stuer er opført med trægulve mens gangarealer og køkken er etableret med flotte gulve i microfibercement. Badeværelserne har klinkegulve. Der er etableret gulvvarme overalt i villaen, og luftudskiftningsanlægget sørger for godt og sundt indeklima.
Ejendommens have er indrettet med en lækker, privat flisebelagt solterrasse, der ligger i læ med let afskærmning omkring. Et højbed og en pergola opdeler denne del af haven pænt fra græsarealet, hvor der også findes både frugttræer og buske.
Haven er omkranset af en tæt bøgehæk. Til ejendommen hører en flisebelagt carport og et redskabsskur.
Udlejes fra d. 1. januar 2023 til d. 31. juli 2024.


Dette hus til leje ligger på fredensborgparken i Viby J. Viby J har postnummeret 8260, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 178 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 18.500 kr. per måned.

Lignende boliger