Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lækkert indrettet og møbleret rækkehus i Aarhus C, alt inkl.

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104405
  • Hus
  • 91 m2
  • 2
  • 13.900 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Århus C

Roligt placeret rækkehus i en baggård med parkering på [xxxxx], finder man dette moderne rækkehus i 3 plan med terrasser i flere plan.
Huslejen er inkl. el, vand, varme og internet. Parkering kan til-lejes.
Rækkehuset er 2006 og fremstår som et moderne byggeri i beton og træ.
Indretningen er ligeledes moderne og byder på noget ekstra hvad angår elektronik og belysning. Der findes bl.a. stort smart-TV, integrerede lydsystemer, Phillips Hue smart lights i boligen. Derudover er huset indrettet med lækre møbler og indeholder alt, hvad man behøver for at få en dagligdag til at fungere fra dag 1.
Huset indeholder i stueplan en pæn entré med plads til overtøjet, et soveværelse med udgang til den flisebelagte terrasse foran huset og rummeligt badeværelse med brus og vaskesøjle. Soveværelset har en god dobbeltseng og indtegreret skab med skydelåger.
Den gennemgående åbne trappe med integreret indirekte lys, som fører gennem samtlige etager i boligen, fører fra stueplan til 1. sal som indeholder køkken/alrummet. Dette er møbleret med spiseafdeling i forbindelse meds køkkenet og sofa-område med stor hjørnesofa med chiselon overfor det store fladskærms TV med integreret optimalt lydsystem. Køkkenet er i hvide grebsfrie elementer med sort bordplade og indeholder køle-/fryseskab, opvaskemaskine, ovn, komfur og emhætte. Derudover findes der service og køkkenredskaber til brug for den almindelige husholdning.
2. sal indeholder en mindre repos med opbevaring samt et værelse indrettet som kontor og gæsteværelse. Begge rum har direkte udgang til husets lækre tagterrasse med udendørs sofaarrangement og spiseplads samt stor gasgrill.
Gennemgående er der i dette hus lagt vægt på lys og rumfornemmelsen, således at lysgennemstrømningen i boligen fungerer optimalt mellem både de forskellige plan og rum. Ligeledes er der ikke gået med kompromis med komforten og kvaliteten i indretningen.
Beliggenheden af boligen er ligeledes optimal med kort afstand til byens mange faciliteter, indkøb, cafeer og shoppingmuligheder, universitetet og uni-parken samt både skov og strand. Desuden findes et fitnesscenter stort set som nærmeste nabo.
Privat parkering kan lejes foryderligere kr. 1.000 pr. mdr.
Overtagelse medio november 2022. Huset kan lejes for en nærmere aftalt periode.


Dette hus til leje ligger på kirkegårdsvej i Århus C. Århus C har postnummeret 8000, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 91 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 13.900 kr. per måned.

Lignende boliger