Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Større og nyere villa centralt i Herning

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104411
  • Hus
  • 192 m2
  • 4
  • 14.000 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Herning

I et hyggeligt villa-kvarter helt centralt i Herning findes denne store, lækre villa fra 2016.
Villaen indeholder hele 192 beboelseskvadratmeter samt en stor isoleret garage på 55 kvadratmeter og har en fin og nem have.
Foran villaen er der etableret en stor flisebelagt indkørsel, hvor der er plads til at parkere flere biler. Der er ligeledes mulighed for at parkere 2 biler i den store, dobbelte garage med el-porte, hvorfra man tørskoet kan tilgå selve villaen.
Villaens entré fungerer ligeledes som fordelingsgang. Her finder man hele 3 gode værelser på højre side og adgang til garage, bryggers med vaskefaciliteter og skabe samt til det ene af ejendommens 2 badeværelser på venstre side.
En dør fører fra fordelignsgangen til ejendommens store fællesrum - et stort køkken/alrum med store vinduespartier til hver side i sammenhæng med en hyggelig stue.
Placeringen af selve køkkenet i rummets ene side gør indretningen af rummet bekvem og naturlig. Her overlades god plads til et større spisearrangement.
Selve køkkenet er i sortelakerede trælameller med en flot hvid bordplade. På væggen ved komfuret er der opsat mosaik i kobberfarve, som giver et specielt eksklusivt præg til hele rummet. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og masser af både bord- og skabsplads.
Fra køkkenet er der terrassedøre mod 2 flisebelagte terrasser, således der både er mulighed for at nyde morgenkaffen og aftensmaden i solens stråler.
Stuen, som ligger i forlængelse af køkken/alrummet, har flere store vinduer mod haven. En flot rå murstensvæg bryder rummene op, ligesom gulvbeklædningen skifter fra klinkegulv til trægulv og på naturlig vis opdeler rummene.
Fra stuen fører en dør til master-afdelingen, bestående af et godt soveværelse, garderobe og badeværelse med kar.
Villaens beliggenhed er ideeel for bl.a. børnefamilier, der har behov for kort afstand til institutioner, skoler og ungdomsuddannelser. Der er alle muligheder indenfor både gå- og cykelafstand.
Villaen udlejes snarest muligt og kan lejes for en nærmere aftalt periode, dog max. 1 år.
Forbrug betales ud over huslejen særskilt til forsyningsværkerne.


Dette hus til leje ligger på kløvermarken i Herning. Herning har postnummeret 7400, og ligger i kommunen Herning, som ligger i Region Midtjylland. Boligen er i alt 192 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 14.000 kr. per måned.