Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Stor liebhaver-villa i Egå

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1104413
  • Hus
  • 245 m2
  • 6
  • 24.900 kr.
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Hus til leje, Egå

Helt unikt beliggende, med en fantastisk ugeneret udsigt over grønne arealer på [xxxxx], finder man denne drøm af en villa.
Villaen, som er på 245 kvm., er opført i 2013 efter alle kunstens regler. Alt er gennemtænkt og designet ned til mindste detalje og lader intet at mangle.
Allerede fra vejen fornemmer man eksklusiviteten, når man ankommer. Villaen ligger tilbagetrukket med store, høje træer som bagtæppe, på den hele 4.636 kvm. store grund, der er indhegnet med et eksklusivt stålgitter. To murede søjler byder dig velkommen ned mod ejendommen ad en snoet, grusbelagt og oplyst indkørsel, der bryder de velplejede plæner på hver side, og lader dig parkere på det store grusbelagte område ved huset eller i den murede dobbelte garage med el-porte.
Villaen er placeret et niveau over selve haven med en stenmur og veltrimmet efeu-hæk som afskærmning. En stentrappe bryder efeu-hækkene og fører elegant op mod selve ejendommen, hvor der er indgang under en opmuret pergola.
Indgang til ejendommen sker enten via entréen, der ligger i sammenhæng med fordelingsgangen og leder til denne etages mange værelser, eller via bryggers, hvor der findes indbyggede skabe, vaskefaciliteter og god plads til overtøjet.
Gennemgående gulve i specielle italienske klinker bidrager til sammenhængen mellem samtlige rum på denne etage, ligesom alle rum har pudsede, hvidmalede vægge og lofter.
Fra fordelingsgangen på denne etage er der adgang til hele 4 gode værelser med indbyggede skabe, et gæstetoilet og badeværelse med brus samt et helt fantastisk multirum med panoramavinduer mod villaens store flisebelagte terrasse på villaens front og den storslåede, næsten landlige, udsigt over de grønne arealer på modsatte side af vejen. Endnu en opmuret pergola er opført på denne terrasse og bidrager elegant til at ramme udsigten over landskabet ind, når man stor i multirummet.
Fra stueetagen fører en let og smuk, trappe med trin i træ og værn i glas mod 1. salen. Trapperummet er ført til kip med et højt vindue, der lader lys og natur strømme ind i boligen - en følelse der fortsætter, når man når 1. salen, og dermed ejendommens hjerterum, et helt unikt køkken/alrum og stue i ét. Her er lagt stor vægt på lys og luft med store panoramavinduer mod have og den frie udsigt samt med terrassedøre mod både en mindre østvendt altan, hvor morgenkaffen kan nydes, og mod den udvendig trappe til ejendommens fantastiske tagterrasse.
Tagterrassen, som er det øverst beliggende i hele nærområdet, er hele 56 kvm. stor og etableret med planker og glasværn omkring. Her er monteret både el- og vandudtag, så der er mulighed for at etablere egen jacuzzi, hvis dette ønskes.
Selve køkken/alrum og stue er pænt afgrænset med en halvmur som opdeling, således indretningen af rummet vil være helt naturlig. Både halvmur og den ene mur i køkkenet er med ganitfliser på væggene for et lidt råt præg, hvilket står rigtig flot til det hvide køkken, som både er med hvide elementer og hvid bordplade. En køkken-ø adskiller på samme måde spiseafdelingen fra selve køkken-afdelingen, hvor der naturligvis findes alt i hårde hvidevarer, herunder et amerikansk køle-/fryseskab, integreret ovn, - komfur, - opvaskemaskine og elegant væghængt emhætte. Desuden har køkkenet adgang til et viktualierum.
Herudover indeholder 1. salen masterafdelingen bestående af soveværelse med integreret walk-in closet, badeværelse med stort brus og udgang til endnu en lækker terrasse med unik udsigt.
Samtlige gulve på 1. salen er ligeledes opført med gennemgående, flotte italienske klinker, dog i anden nuance end på stueetagen.
Alle badeværelser i villaen har ligeledes smukke væghængte toiletter på en baggrund af mosaikfliser i blålige nuancer med perlemors-look.
Man fornemmer hele vejen gennem boligen en rød tråd i materialer, som bidrager til en følelse af sammenhæng og ro.
På grunden er der desuden etableret et stort drivhus, nedgravet trampolin og garagen er med tilhørende stort redskabsrum, der sagtens rummer både opbevaring, cykelparkering mv.
Ejendommen udlejes fra 1. februar 2023 for en nærmere aftalt periode, dog min. 1 år.
Forbrug betales ud over huslejen. Huset opvarmes med fjernvarme.
Depositum: 3 måneders leje


Dette hus til leje ligger på skæring hedevej i Egå. Egå har postnummeret 8250, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 245 m2 fordelt på 6 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for huset er 24.900 kr. per måned.

Lignende boliger