Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

110 m2 lejlighed til leje i 6000 Kolding

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 870126
  • Lejlighed
  • 110 m2
  • 3
  • 1.5.2023
  • 9.968 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Kolding

Her får du rummelig entré, 2 dejlige lyse badeværelser, hvoraf det ene er med direkte adgang fra forældre soveværelset, to værelser med skabe, stor lys stue og lækkert køkken.
Det lyse og velindrettede Svane køkken med hvidevarer er i åben forbindelse med den store stue, der har gode indretningsmuligheder. Fra stuen er der direkte udgang til egen terrasse.
Der er flotte og lyse træ lignende gulve og klinkegulve, alle med gulvvarme. Der er mulighed for at installere egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tumbler.
Hver lejlighed er tildelt et skur, som forefindes på fællesarealerne, i umiddelbar nærheden af lejligheden.
Indkøbsmuligheder, institutioner og naturskønne områder er inden for kort afstand og samtidig kan Kolding centrum nås på kun 10-15 minutters kørsel.
Klik her og tag en virtuel rundvisning i en lignende bolig
Lejer afregner selv til værkerne for vand, varme, el og tv/internet.
Husdyr er ikke tilladt.
Depositum svarer til 3 måneders husleje.
For fremvisning eller spørgsmål kontakt gerne kontoret mandag-torsdag mellem kl. 8-12 og oplys venligst journal-nr. 1006-80.
(billeder er vejledende)


Denne lejelejlighed ligger på Alrøvænget i Kolding. Kolding har postnummeret 6000, og ligger i kommunen Kolding, som ligger i Region Sydjylland. Boligen er i alt 110 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Overtagelsesdatoen er 1.5.2023. Boligen er oprettet på vores service den 2.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 9.968 kr. per måned.

Lignende boliger