Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

45 m2 lejlighed til leje i 8210 Århus V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 886171
  • Lejlighed
  • 45 m2
  • 2
  • 6.695 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Århus V

Lejlighed på 45 kvm med separat soveværelse.
Lækre materialevalg, alt i hårde hvidevare, gulvvarme, velindrettede lejligheder som nemt kan deles stuelejlighederne har egen terrasse. Fra lejlighederne er der adgang til et lækkert gårdmiljø som indbyder til hygge og boldspil.
Omkring Egelunden finder du rigeligt med muligheder for parkering – og at få din elbil genopladet.
Med beliggenhed tæt på offentlig transport kommer du nemt til Aarhus' mange studiefaciliteter, og det pulserende by-liv i Aarhus Centrum. Du har en lille gåtur til naturskønne omgivelser.
Få det meste ud af livet
De 71 delevenlige lejligheder i Egelunden giver en attraktiv blanding af den bedste indretning og gode materialer.
Vælg imellem 2 eller 3 værelser og glæd dig over dit dejlige rummelige badeværelse, moderne og funktionelle køkken, opvaskemaskine, vaske- og tørremaskine og gulvvarme.
Her er det hele ikke så firkantet
Egelunden er flot og i harmoni. De runde hjørner er et særpræg for bydelen, men her kommer de til deres fulde ret op mod naturens bløde former.
Der er kælet for detaljen fra murværket, hvor de flotte sten fra Strøjer Tegl deler opmærksomheden med vindues­rammerne og søjlerækker beklædt med nydelige trælameller.
Vi sætter potentialet fri
Her er intet spild. Heller ikke af dine penge, da Egelundens funktionelle lejligheder kan lejes fra kun 6.395 kr./md.
Du kan springe på cyklen, bussen eller i den bil, som du i stedet kan få for pengene og køre fra den frie natur til byens muligheder, når du har behov for dem.
Omkring Egelunden findes der rigeligt med muligheder for parkering – og at få din elbil genopladet.
Slå rod i Egelunden
Bliv blandt de første, der flytter ind og får den fulde nydelse af kombinationen af de gennemtænkte lejligheder, den oplevelsesfyldte gård og den sprudlende natur.
Hvis du vil holdes informeret og være først i Egelunden, så udfyld formularen her på siden.
Prøvelejlighed
Fra den 1. maj åbner vi dørene for en prøvelejlighed, så du kan se hvordan din nye bolig kommer til at se ud. På grund af risikoen for Corona-smitte afholder vi ikke traditionelle åbent hus-arrangementer, men individuelle fremvisninger. Book en fremvisning allerede i dag.


Denne lejelejlighed ligger på Egelunden Type G i Århus V. Århus V har postnummeret 8210, og ligger i kommunen Aarhus, som ligger i Århus. Boligen er i alt 45 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 6.695 kr. per måned.

Lignende boliger