Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

35 m2 lejlighed til leje i 2400 København NV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 908853
  • Lejlighed
  • 35 m2
  • 1
  • 1.4.2023
  • 6.650 kr.
  • 19.950 kr.
  • 19.950 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, København NV

Nu udlejes denne flotte studielejlighed i det nye Gefion Fuglebakkekollegie i Kbh. NV.

Lejligheden består af 1 vær med eget lille køkken samt badeværelse. Køkkenet indeholder køleskab med lille fryser samt to kogeplader. Alt er lyst og moderne.
Badeværelset er holdt i hvide og grå nuancer og er med bruseniche.
Denne lejlighed ligger i stueetagen og har egen lille terrasse.

OBS!!! Man SKAL være studieaktiv eller kommende studerende.

Man må gerne bo to personer i lejligheden.

Kollegiet består af to blokke på hver 3-tager og indeholder 143 studieboliger fordelt på 71 studieboliger og 72 værelser i 18 dele-lejligheder.
Studieboligerne har adgang til 7 lyse og flotte opholdsrum med fælles køkken. Et oplagt sted at mødes eller lave fællesarrangementer. I kælderen er der fælles vaskeri mod betaling.

Kollegiet ligger i et roligt og grønt område med et stisystem til Fuglebakken Station. Indkøb, fitness og caféliv er lige om hjørnet, og uddannelsesstederne er i cykelafstand.

Til lejligheden hører eget depotrum på 1,5 m² - der er cykelparkering og mulighed for at leje en p-plads i kælderen.

A/C beløbet indeholder vand, varme og el. Dertil opkræves 140 kr/md for adgang til internet med høj hastighed.

OBS! Lejemålet er uopsigeligt i 6 måneder.

FOTO fra tidligere prøvebolig


Denne lejelejlighed ligger på Rabarbervej i København NV. København NV har postnummeret 2400, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 35 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Overtagelsesdatoen er 1.4.2023. Boligen er oprettet på vores service den 16.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 6.650 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 19.950 kr.

Lignende boliger