Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Fantastisk bolig på toppen af Dyrkøb

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 972159
  • Lejlighed
  • 123 m2
  • 4
  • 19.000 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, København K

Boligen

Velkommen til denne smukke og meget centralt beliggende bolig.

Søger du en central beliggende lejlighed, med yderst gennemført og stilren indretning, er denne bolig alt hvad man kan drømme om.

Det lyse og hyggelige køkken er nyt og enkelt i designet. Bordpladen er i massiv træ, og fronterne er holdt hvide. Alle hårde hvidevarer er nye og moderne. Køkkenet får masser af lys fra de skrå vinduer, som skaber en hyggelig ramme for morgenkaffen.

Badeværelset er en fin størelse og yderst velholdt, holdt i hvide elementer.

Der findes 2 soveværelser og én stor stue i boligen. Derudover er den ene ende af stuen, indrettet med en ekstra soveplads. Alle værelser i boligen er yderst velindrettet i tidsløst design, som er nemt at falde til i. Boligen har desuden et meget smukt trægulv som er gennegående i hele boligen, samt hyggelige skrå vægge på den ene side, hvor de bærende bjælker er frilagte.

Aconto varme: 1.000 kr pr mdr.
Aconto vand: 250 kr pr mdr.
Vaskefaciliteter: i boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = DKK 77.250

Om området

Velkommen til en yderst central beliggende bolig! Dyrkøb er en gade i Indre By i København, der forbinder Nørregade med Fiolstræde. Gaden ligger langs med den sydlige side af Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Fra lejligheden har du direkte adgang til shopping, byliv og smuk arkitektur.

Se på kort


Denne lejelejlighed ligger i København K. København K har postnummeret 1166, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 123 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 19.000 kr. per måned.

Lignende boliger