Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

55 m2 lejlighed til leje i 9000 Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 975066
  • Lejlighed
  • 55 m2
  • 2
  • 6.350 kr.
  • 19.050 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Aalborg Centrum

Nyrenoveret og super lækker 2-værelses lejlighed!

– Lejlighed på en super attraktiv beliggenhed, midt i centrum.
Indretning:

Kom med indenfor i denne toværelses stuelejlighed i [xxxxx] som ligger midt i Aalborg. Dine kendte naboer er Nordkraft, Musikkens Hus og Friis Shoppingcenter. Indenfor i lejligheden ses det tydeligt, at den er nyrenoveret og fremstår skarpt i HTH-materialer i både køkkenet, badeværelset og soveværelset. Den 55 kvm store lejlighed er lige til at flytte ind og passer perfekt til singlen eller parret, der ønsker at bo centralt.
Selve lejligheden er nyrenoveret og fremtræder lys og indbydende overalt. Den er indrettet med stort køkken-alrum, pæn stue samt et fornuftig størrelse værelse. Badeværelset er ligeledes nyt, og med flot hvidt HTH-inventar. Alt har fået en overhaling såsom trægulve, gipslofter, vinduer, el-installationer, rørføringer, køkkeninventar, badeværelsesinventar, hårdehvidevarer m.v.
Beliggenhed:

Beliggenheden er ikke til at klage over. Naboer er Nordkraft, Musikkens Hus og Friis Shoppingcenter – vi er altså super centralt. Det er en attraktiv og populær beliggenhed, bl.a. også grundet de kun få min gang til gågaden, som oser af shopping og caféer.


Denne lejelejlighed ligger på Brettevillesgade i Aalborg Centrum. Aalborg Centrum har postnummeret 9000, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Boligen er i alt 55 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 6.350 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 19.050 kr.

Lignende boliger