Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

47 m2 lejlighed til leje i 2400 København NV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 986290
  • Lejlighed
  • 47 m2
  • 1
  • 8.018 kr.
  • 24.054 kr.
  • 8.018 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, København NV

Nu udlejes denne flotte lyse studielejlighed med én af de bedste beliggenheder i Fuglebakkekollegie i Kbh. NV.

Lejligheden består af 1 vær med eget lille køkken samt badeværelse. Køkkenet indeholder køleskab med lille fryser samt to kogeplader. Alt er lyst og moderne.
Badeværelset er holdt i hvide og grå nuancer og er med bruseniche.
Man må gerne bo 2 personer i lejemålet
Man SKAL være studie aktiv

Kollegiet består af to blokke på hver 3-tager og indeholder 143 studieboliger fordelt på 71 studieboliger og 72 værelser i 18 dele-lejligheder.
Studieboligerne har adgang til 7 lyse og flotte opholdsrum med fælles køkken. Et oplagt sted at mødes eller lave fællesarrangementer. I kælderen er der fælles vaskeri mod betaling.

Kollegiet ligger i et roligt og grønt område med et stisystem til Fuglebakken Station. Indkøb, fitness og caféliv er lige om hjørnet, og uddannelsesstederne er i cykelafstand.

Til lejligheden hører eget depotrum på 1,5 m² - der er cykelparkering og mulighed for at leje en p-plads i kælderen.

A/C beløbet indeholder vand, varme og el. Dertil opkræves 140 kr/md for adgang til internet med høj hastighed.

Uopsigelig i 6 måneder.

FOTO fra tidligere prøvebolig.


Denne lejelejlighed ligger på Rabarbervej i København NV. København NV har postnummeret 2400, og ligger i kommunen København, som ligger i København. Boligen er i alt 47 m2 fordelt på 1 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 8.018 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 24.054 kr.

Lignende boliger