Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

60 m2 lejlighed til leje i 9000 Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 990428
  • Lejlighed
  • 60 m2
  • 2
  • 6.095 kr.
  • 18.285 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Lejlighed til leje, Aalborg Centrum

Lys og indbydende to værelses lejlighed med hele to skønne altaner!

– Med opvaskemaskine, to altaner og god skabsplads.
Indretning:

Her tilbyder vi en velholdt og velindrettet to værelses lejlighed på hele 60 kvm til en god pris! Selve bolig er en lys og rummelig taglejlighed. Når man træder ind i lejligheden, træder man ind i en entreen, hvilket ligger i forbindelse med fordelingensgangen, som forbinder alle lejlighedens rum. I stue er der plads til både spisebord og sofaarrangement, samt kommode eller hvad man ellers foretrækker – her finder man den mindre nordvendte altan der giver kig til Aalborg og Limfjorden. På modsatte side af stuen har vi køkkenet, som er flot, moderne og med god skabsplads. Mellem stue og køkken er der et beskedent badeværelse med en god bruseniche og plads til det nødvendige. I soveværelset er der godt med plads og indbygget højskabe. Fra det store soveværelse er der udgang til en dejlig sydvendt altan med plads til havemøbler, krukker og grill. Virkelig uundværlig i sommerhalvåret!
Beliggenhed:

Lejligheden ligger i toppen af ejendommen i [xxxxx] 32 ude i det skønne og attraktive Øgadekvarter. Placeringen er imellem Østre Anlæg og Karolinelund. Her får man kort afstand til indkøb, shopping og transportmuligheder.


Denne lejelejlighed ligger på Fyensgade i Aalborg Centrum. Aalborg Centrum har postnummeret 9000, og ligger i kommunen Aalborg, som ligger i Aalborg. Boligen er i alt 60 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Boligen er oprettet på vores service den 13.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Huslejen for lejligheden er 6.095 kr. per måned. Du skal betale et depositum på 18.285 kr.

Lignende boliger